Samenwerking “De Buzinezzclub”en “Yoursoft”

Home » Cliëntvolgsysteem » Samenwerking “De Buzinezzclub”en “Yoursoft”

Sinds het voorjaar 2021 is de directie en management van de Buzinezzclub met YourSoft in contact over de vele mogelijkheden van de “geïntegreerde” op proces- workflow gebaseerde Cliënt -/Mensbegeleidingssoftware van YourSoft met Members (Cliënten) / CRM / Opdrachtgevers / Contracten / Projecten / Trajecten / HRM/  Dossiers / Uren registratie/ Finance en Rapportages / Dashboards en Homepage signaleringen. De voor de Buzinezzclub belangrijke ondersteunende Partners, Supporters en fondsen zijn onderdeel van deze processen.

Een daadwerkelijk All-In-One totaaloplossing. Volledig Webbased en 24/7 beschikbaar In The Cloud.

De Buzinezzclub heeft de afgelopen maanden de software oplossingen van meerdere leveranciers onderzocht en na uitgebreide / diepgaande onderzoeken en vergelijkingen gekozen voor de specifieke, zeer moderne, “geïntegreerde” totaaloplossing van YourSoft.  Eén en dezelfde geïntegreerde database, één en dezelfde user interface en zodoende zonder diverse koppelingen.

 

Over De Buzinessclub

 Investeren in de toekomst. De Buzinezzclub weet hoe!

De Buzinezzclub zet zich al ruim 10 jaar in voor kwetsbare jongeren met een bewezen unieke aanpak, ook in crisisjaren. Jongeren zonder werk, zonder of met beperkte opleiding, soms chronisch ziek en in een uitkering. De Buzinezzclub heeft een sterke aanpak ontwikkeld om jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt te trainen en te coachen, zodat zij zelfredzaam worden en een carrière op kunnen bouwen. Wij geven ze een kans: met onze meerjarige aanpak met intensieve begeleiding hebben we al duizenden jongeren begeleid richting opleiding, werk of een onderneming. En met effect!

Maar ook al is onze aanpak door de ILO benoemd tot worldwide best practice, we kunnen het niet alleen: er zijn stage- en werkplekken nodig, we maken dankbaar gebruik van vrijwillige coaches en we kunnen niet zonder financiering. Daarom zoeken we proactief samenwerking met andere onmisbare spelers zoals gemeenten, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en fondsen. De route naar een inclusieve arbeidsmarkt die werkt voor iedereen, leggen we graag samen met jou af!

Op dit moment is de Buzinezzclub gevestigd in Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Inmiddels begeleiden de Buzinezzclub en de Werkclub (de Werkclub begeleidt nieuwe Nederlanders) gezamenlijk 500 nieuwe mensen per jaar. Zij worden member voor het leven en kunnen altijd aankloppen bij de Clubs. “Zo’n turbo verdienen nog veel meer mensen”.

Onderscheidende Software
Onderscheidende Software