PayRoll NG.

  • Eenvoudige salarisadministratie

  • Beschikt over meeste cao’s

  • Snelle en kosteneffectieve software

Home » Software » Payroll NG

Voor het zelf verwerken van de salarisadministratie.

PayRoll NG is een Nieuwe Generatie software met een dusdanige opzet dat het zelf verwerken van de salarisadministratie zeer eenvoudige handelingen zijn.

Uitgebreide beschrijving.

Wenst u uw salarisverwerking toch uit te besteden, dan kunt u terecht bij YourSoft PayRoll services tegen zeer concurrerende prijzen.

YourSoft heeft zich toegelegd op de software ontwikkeling van een Nieuwe Generatie bedrijfssoftware. Dit onder gebruikmaking van de nieuwste ontwikkel technologieën met als basis Microsoft ASP.Net / SQL. Van ‘scratch’ af aan, waardoor er geen sprake is van ‘legacy’. Snelle en kosteneffectieve aanpassingen voor de vraag van morgen zijn daardoor mogelijk.

De Nieuwe Generatie bedrijfssoftware is niet Web-enabled maar volledig Webbased.

Microsoft Office en een bekend Rapportage / BI tool voor real time rapportages en Dashboards zijn volledig geïntegreerd.

Proces- en workflow driven. Eigentijdse look and feel. Multi Language en Multi Currency.

PayRoll NG voorziet in alle functionaliteiten wat van eigentijdse PayRoll software verwacht mag worden (ook TWK) en is altijd en overal beschikbaar via de smartphone, tablet, notebook of desktop.

De andere NG software producten zijn “integraal” toe te voegen aan PayRoll NG, zodat u voor uw organisatie de gewenste set  bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

Voor wie?

Voor elk bedrijf wat op zoek is naar effectieve en tijdbesparende software voor salarisadministratie.

Belangrijkste voordelen
  • Eenvoudige salarisadministratie
  • Beschikt over meeste cao’s
  • Snelle en kosteneffectieve software

Voorbeeld schermen.

De volgende standaard schermen zijn slechts een greep uit het totale aanbod. Via de pijltjes kunt u door deze schermen scrollen, door een muisklik worden deze schermen vergroot. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw dashboards en overzichten naar wens samen te stellen en op uw homepage te plaatsen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Combineren

De software PayRoll NG kan worden gecombineerd met de volgende NG software:

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,7 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?