PayRoll NG.

  • Eenvoudige salarisadministratie

  • Beschikt over meeste cao’s

  • Snelle en kosteneffectieve software

Home » Software » Payroll NG

Voor het zelf verwerken of door YourSoft in service laten verwerken van uw salarisadministratie .

De salarisadministratie software PayRoll NG is een Nieuwe Generatie software met een dusdanige opzet dat het zelf verwerken van de salarisadministratie zeer eenvoudige handelingen zijn.

Desgewenst kan de salarisverwerking “in service” door YourSoft worden verzorgd.

Uitgebreide beschrijving.

De salarissoftware PayRoll NG voorziet in alle functionaliteiten wat van hedendaagse loon-/salarissoftware verwacht mag worden (ook met TWK), met de meeste CAO’s en is competitief met alle bekende aanbieders van software voor de loon- en salarisadministratie en met de diverse loon- / salaris “in-service-verwerkers”.

De met de loonadministratie software PayRoll NG geïntegreerde HRM software HRM NG maakt de software oplossing voor effectief personeelsmanagement compleet.

Immers, het goed kunnen beheren van de werknemergegevens en het steeds weer zorgeloos en tijdig kunnen uitvoeren van de loon-/salaris verwerking – met de daarbij komende administratieve afwikkelingen – vereisen een complete set aan moderne HR software.

De tevredenheid van werknemers wordt mede bepaald door het steeds weer tijdig verstrekken van de (juiste) loonstroken en een effectief personeelsbeheer, waaronder employee selfservice.

YourSoft biedt met de loon- en salarisadministratie software PayRoll NG en de HRM software HRM NG de meest moderne, complete en gebruiksvriendelijke software oplossing tegen zeer concurrerende prijzen.

Voor de het uitbesteden van uw salarisverwerking en administratieve afhandelingen heeft YourSoft vakkundige salarisadministrateurs in eigen gelederen die u ontzorgen van alle processen die te maken hebben met de gehele salarisadministratie, de wet- en regelgeving, de loonstroken en het jaarwerk. Dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs per loonstrook per periode. All-in-one.

Ook de andere NG software producten zijn “integraal” toe te voegen aan PayRoll NG en HRM NG zodat u voor uw organisatie de gewenste set bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

Voor wie?
Elk bedrijf wat op zoek is naar effectieve en tijdbesparende software voor salarisadministratie.

Voor kleine, middelgrote en grote transportbedrijven biedt YourSoft de unieke combinatie van uren registratie met CAO’s door de salarisvoorloop software “Payhours NG” die samenwerkt met de salarisadministratie software “PayRoll NG”.

Uiteraard kunnen deze software systemen ook afzonderlijk van elkaar worden aangeschaft en geïmplementeerd.  Of als groei model.

De Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours” biedt dé oplossing voor het verwerken van de ritdata uit uw boordcomputers en / of  App’s (Ritadministratie) alsmede de vertaling van deze ritdata (conform de regelgeving van de Transport cao) naar de te verlonen uren en vergoedingen van uw medewerkers.

Belangrijkste voordelen

• Hedendaagse loon-/salarisadministratie software
• Integratie met de personeelssoftware HRM NG
• Blinkt uit in bedieningsgemak
• Beschikt over meeste cao’s en alles mbt de wet- / regelgeving
• Snelle en kosteneffectieve software
• Competitief met alle bekende aanbieders van salarisadministratie software en met salaris in-service verwerkers.
• Volledig Webbased
• In-the-Cloud verwerking of in eigen beheer

Voorbeeld schermen.

De volgende standaard schermen zijn slechts een greep uit het totale aanbod. Via de pijltjes kunt u door deze schermen scrollen, door een muisklik worden deze schermen vergroot.
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw dashboards en overzichten naar wens samen te stellen en op uw homepage te plaatsen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Combineren

De software PayRoll NG kan worden gecombineerd met de volgende NG software:

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?