HRM NG.

  • Ondersteuning voor alle HR processen

  • Alles-in-één tool voor elke organisatie

  • Snelle en kosteneffectieve software

Home » Software » HRM NG

Optimale communicatie met uw medewerkers.

HRM NG is een Nieuwe Generatie software voor de ondersteuning van alle HR processen, zoals vacatures , verzuim/verlof, employee selfservice, signaleringen, dossiers t/m de managementrapportages. Alles-in-één en voor alle soorten organisaties.

Uitgebreide beschrijving.

YourSoft heeft zich toegelegd op de software ontwikkeling van een Nieuwe Generatie bedrijfssoftware. Dit onder gebruikmaking van de nieuwste ontwikkel technologieën met als basis Microsoft ASP.Net / SQL. Van ‘scratch’ af aan, waardoor er geen sprake is van ‘legacy’. Snelle en kosteneffectieve aanpassingen voor de vraag van morgen zijn daardoor mogelijk.

De Nieuwe Generatie bedrijfssoftware is niet Web-enabled maar volledig Webbased.

Microsoft Office en een bekend Rapportage / BI tool voor real time rapportages en Dashboards zijn volledig geïntegreerd.

Proces- en workflow driven. Eigentijdse look and feel. Multi Language en Multi Currency.

HRM NG voorziet in alle functionaliteiten wat van eigentijdse HR software verwacht mag worden en is altijd en overal beschikbaar via de smartphone, tablet, notebook of desktop.

HRM NG biedt uiteraard ook uitgebreide, moderne en praktische Employee Self Services (ESS), zoals via je persoonlijke Webportal naar je eigen personalia, je eigen loonstrook (stroken), je eigen verzuim/verlof (historie), aanvragen verzuim/verlof, je eigen (mail)correspondentie / dossiers  etc, etc.

De andere NG software producten zijn “integraal” toe te voegen aan HRM NG, zodat u voor uw organisatie de gewenste set bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

Voor wie?

Voor elk bedrijf wat op zoek is naar software om de HR processen te ondersteunen op een eenvoudige en effectieve manier.

Belangrijkste voordelen
  • Ondersteuning voor alle HR processen
  • Alles-in-één tool voor elke organisatie
  • Snelle en kosteneffectieve software

Voorbeeld schermen.

De volgende standaard schermen zijn slechts een greep uit het totale aanbod. Via de pijltjes kunt u door deze schermen scrollen, door een muisklik worden deze schermen vergroot. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw dashboards en overzichten naar wens samen te stellen en op uw homepage te plaatsen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Combineren

De software HRM NG kan worden gecombineerd met de volgende NG software:

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?