DMS NG.

  • Veilig en eenvoudig documenten beheren

  • Gebruiksvriendelijk

  • Snelle en kosteneffectieve software

Home » Software » DMS NG

Document management software met daadwerkelijke voordelen.

DMS NG is een Nieuwe Generatie software dat op een gebruiksvriendelijke en efficiënte wijze al uw soorten documenten beheert en integreert met de andere procesondersteunende NG bedrijfssoftware van YourSoft.

Uitgebreide beschrijving.

De routing van documenten wordt – zoals hierboven getoond – ook grafisch weergegeven. Middels het verslepen van de routingslijnen en bijbehorende rollen, kunt u realtime de gedefinieerde flow automatisch aanpassen. Op elk knooppunt kunt u via drill down de achterliggende informatie opvragen van het aantal documenten dat zich in deze fase van de flow momenteel bevindt.

DMS NG biedt ook mogelijkheden voor Post Registratie en Routing.

YourSoft heeft zich toegelegd op de software ontwikkeling van een Nieuwe Generatie bedrijfssoftware. Dit onder gebruikmaking van de nieuwste ontwikkel technologieën met als basis Microsoft ASP.Net / SQL. Van ‘scratch’ af aan, waardoor er geen sprake is van ‘legacy’. Snelle en kosteneffectieve aanpassingen voor de vraag van morgen zijn daardoor mogelijk.

De Nieuwe Generatie bedrijfssoftware is niet Web-enabled maar volledig Webbased.

Microsoft Office en een bekend Rapportage / BI tool voor real time rapportages en Dashboards zijn volledig geïntegreerd.

Proces- en workflow driven. Eigentijdse look and feel. Multi Language en Multi Currency.

DMS NG voorziet in alle functionaliteiten wat van eigentijdse Document Management software verwacht mag worden en is altijd en overal beschikbaar via de smartphone, tablet, notebook of desktop.

Alle andere NG software producten en de specifieke branche software kan worden voorzien van de DMS NG functionaliteit, op basis van “integraliteit”. Document Management software is zodoende geen oplossing op zich, doch DMS NG vormt in samenhang met de andere YourSoft NG oplossingen een best-of-class toepassing.

Voor wie?

Voor elk bedrijf wat zijn documenten op een gebruiksvriendelijk en efficiënte manier wilt beheren en integreren met andere bedrijfsprocessen.

Belangrijkste voordelen
  • Veilig en eenvoudig documenten beheren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snelle en kosteneffectieve software

Combineren

De software DMS NG kan worden gecombineerd met de volgende NG software:

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?