Time NG Plus.

  • Voor geavanceere tijdregistratie en roosterplanning

  • Werkt met een complexe CAO structuur

  • Snelle en kosteneffectieve software

Home » Software » Time NG Plus

Geavanceerde software voor tijdregistratie en roosterplanning.

Time NG Plus is een Nieuwe Generatie software voor geavanceerde tijdregistratie en roosterplanning ten behoeve van bedrijven/instellingen met tijdrooster- en tijdregistratieproblematiek en de bijbehorende – vaak complexe – CAO structuur om te komen tot de te verlonen uren en anderszins.

Uitgebreide beschrijving.

Via internet kan de planning, registratie en uitvraag van uren en/of tijden e.d. van waar ook en op elk gewenst moment plaatsvinden. Servicegerichte bedrijven, winkelketens en uitzendorganisaties hebben vanuit elke locatie de gegevens beschikbaar om een efficiënte en correcte uren-/tijdregistratie te voeren.

Bij het samenstellen en plannen op basis van de roosters wordt gebruik gemaakt van uitgebreide controlemogelijkheden aan de hand van de geldende arbeidstijden, bloktijden, beschikbaarheid en dienstverbanden van de medewerkers. Na het verwerken van de evt. roosterafwijkingen t.o.v. de planning, controle en fiattering zijn de gegevens beschikbaar in Service Management (onderdeel CRM NG), Projects NG, HRM NG, Payroll NG, Detachering NG, CliëntVolg NG, Care NG/Cure NG en TMS NG..

YourSoft heeft zich toegelegd op de software ontwikkeling van een Nieuwe Generatie bedrijfssoftware. Dit onder gebruikmaking van de nieuwste ontwikkel technologieën met als basis Microsoft ASP.Net / SQL. Van ‘scratch’ af aan, waardoor er geen sprake is van ‘legacy’. Snelle en kosteneffectieve aanpassingen voor de vraag van morgen zijn daardoor mogelijk.

De Nieuwe Generatie bedrijfssoftware is niet Web-enabled maar volledig Webbased.

Microsoft Office en een bekend Rapportage / BI tool voor real time rapportages en Dashboards zijn volledig geïntegreerd.

Proces- en workflow driven. Eigentijdse look and feel. Multi Language en Multi Currency.

Time NG Plus voorziet in alle functionaliteiten wat van eigentijdse tijdregistratie software verwacht mag worden en is altijd en overal beschikbaar via de smartphone, tablet, notebook of desktop.

De andere NG software producten zijn “integraal” toe te voegen aan Time NG Plus, zodat u voor uw organisatie de gewenste set bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

Voor wie?

Voor bedrijven/instellingen met tijdrooster- en tijdregistratieproblematiek en een complexe CAO structuur.

Belangrijkste voordelen
  • Voor geavanceere tijdregistratie en roosterplanning
  • Werkt met een complexe CAO structuur
  • Snelle en kosteneffectieve software

Combineren

De software Time NG Plus kan worden gecombineerd met de volgende NG software:

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?