Transport sector.

Tijdrovende berekeningen zijn verleden tijd met het software pakket PayHours NG voor ritadministratie en CAO-uren verwerking ten behoeve van de Transport sector.

Home » Brancheoplossingen » Transport Sector

Meer inzicht, gemak en efficiëntie.

Specifiek voor bedrijven in de Transport sector biedt YourSoft met PayHours NG de oplossing voor het verwerken van de ritdata uit uw boordcomputers (Ritadministratie) alsmede de vertaling van deze ritdata (conform de regelgeving van de Transport cao) naar de te verlonen uren en vergoedingen van uw medewerkers. Dit zijn bijvoorbeeld vrachtwagen chauffeurs en koeriers. 

YourSoft de kenner bij uitstek.

PayHours NG is naar keuze uit te breiden met modules Mobiele Verlof Aanvraag, Chauffeurs / Medewerkers Portal, HRM NG en PayRoll NG (loonstrook verwerking) en vormen tezamen een all-in-one transport medewerkers ERP. Vanuit één database zonder dubbele vastlegging, onderling verbonden processen en rapportages en dashboards met geïntegreerde informatie.

Specialistische kenmerken

N

Ritadministratie

De ritadministratie software zorgt voor uitstekende communicatie met de boordcomputer (ook voor ‘mixed fleet’). Daarnaast ritcontrole en administratie. Er is een portal voor chauffeurs en niet rijdend personeel. Daarnaast is er een mobiel verlof aanvraag functie. 

N

Automatische cao berekeningen

Uren, toeslagen en vergoedingen worden verwerkt in de cao berekeningen. Ook bedrijfsspecifieke regelingen en cao’s van andere landen.

N

Specifiek

Normeringen (ook op basis van Points of Intrest), afwezigheidsregistratie (Verlof en Verzuim) en vakantieplanning / bezettingsoverzichten. Daarnaast koppelingen met derden software systemen (Salarisverwerkers, TMS e.d.).

Import van uren via tijdregistratie systemen van niet-rijdend personeel die dan meelopen in de cao berekeningen.

N

Inzicht in één oogopslag

Rapportages en dashboards worden met gemak in real-time weergegeven voor het managen op verbetering en hogere prestaties in Dashboard NG

Enkele voordelen

N

Gebruiksvriendelijkheid

Een persoonlijke homepage richt een gebruiker naar wens in. Homepage taken en signaleringen zijn op basis van workflows. Gebruik daarnaast de snelle en handige zoekfuncties.

N

Overal beschikbaar

De Nieuwe Generatie Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours NG is altijd en overal beschikbaar via de smartphone, tablet, notebook of desktop.

N

HRM Functies

Benevens de Afwezigheidsregistratie ook Opleidingen, Werkschema’s, Gesprekken en Vrije Onderwerpen.

N

Makkelijke overstap

YourSoft biedt een makkelijke overstap met uiteraard het databehoud van uw huidige systeem. 

De bij PayHours NG te koppelen NG software modules.

 • Verwerkte specialistische kennis
 • Communicatie boordcomputer ten behoeve van ritdata (ook “mixed fleet”)
 • Homepage taken en signaleringen op basis van workflows
 • Voor Transportbedrijven onder de 10 voertuigen wordt een lite versie van PayHours NG aangeboden met een interessante speciale prijsstelling. Ook met uw salarisverwerking (loonstroken)
 • Snelle en handige zoekfuncties
 • Ritcontrole-/administratie
 • Normeringen (ook op basis van Points of Intrest)
 • CAO-berekeningen (uren, toeslagen en vergoedingen)
 • Rapportages (ook Grafieken en Dashboards)
 • Afwezigheidsregistratie (Verlof en Verzuim)
 • Vakantieplanning / Bezettingsoverzichten
 • Chauffeurs – / medewerkersportal
 • Mobiel verlof aanvraag functie
 • Kunnen versturen van opdrachten naar voertuigen / chauffeurs
 • HRM functies: benevens de Afwezigheidsregistratie ook Opleidingen, Werkschema’s, Gesprekken en Vrije Onderwerpen
 • Koppelingen met derden software systemen (Salarisverwerkers, TMS e.d.)
 • Real-time
 • Alles-in-één oplossing
 • Persoonlijke homepage
 • Beschikbaar op meerdere apparaten
 • Gerichte rapportages
 • Uit te breiden met andere pakketten
 • Naadloze overstap

Voor organisaties met een Transport afdeling met een omvang van 10 tot 1.000 voertuigen. Hier valt bijvoorbeeld onder:

 • Horizontaal transport
 • Verticaal transport
 • Milieu
 • Verhuizers
 • Koeriers
 • Productie-/handelsbedrijven met een eigen transportafdeling

De onderdelen PayHours NG, Payroll NG, HRM NG, chauffeurs/medewerkers portal en de Mobiele Verlof Aanvraag vormen samen een all-in-one transport medewerkers ERP. Vanuit één database zonder dubbele vastlegging, onderling verbonden processen en rapportages en dashboards met geïntegreerde informatie.

Workflow Management: door het vastleggen van de bedrijfs-/werk-en projectprocessen verlopen deze processen volledig geautomatiseerd en biedt het inzicht in welke stap van het proces een taak zich bevindt. Door het kunnen modelleren, configureren en inrichten ontstaat YourSoft oftewel Jouw Software.

Efficiency voor de volle 100%

Het ontwikkelen van bedrijfsbrede software oplossingen voor de Transport sector is dusdanig specialistisch werk dat het inbrengen van kennis door diverse Transport & Logistieke bedrijven zeer nuttig is gebleken om te komen tot het uiteindelijke succesvolle resultaat van PayHours NG voor de transport sector.

TMS Lite NG en Dashboard NG voor het managen op verbetering en hogere prestaties

Up-to-date en Realtime stuurinformatie is vandaag de dag een bittere noodzaak voor de Transport/Logistieke bedrijven.

Met behulp van de geintegreerde Business Intelligence en Rapportage technologie van LogiAnalystics biedt Dashboard NG op ieder moment actuele stuurinformatie vanuit PayHours NG (boordcomputer informatie) in combinatie met bijv. Finance NG,  HRM NG en Payroll NG (denk hierbij ook aan de loonkosten).

Stuur-/prestatie management is niet meer weg te denken. Met Business Intelligence maakt u het proces van managen van de organisatie efficiënt en effectief.

Dashboard NG is gebaseerd op het fenomeen “Meten is weten” en omvat een breed scala van specifieke/actuele Business Intelligence Dashboards (KPI’s) vanuit een combinatie van data uit de diverse YourSoft NG software producten.

Uitermate moderne/actuele en sturende (prestatie) management indicatoren op basis van (min of meer) real time data. Daar waar nodig kunt u direct tot actie ic. bijsturing overgaan. Dashboard NG is een optimaal Scorecard instrument.

De “standaard” YourSoft  Business Intelligence Dashboards zijn – na een opleiding – door de klant verder uit te breiden en/of te wijzigen.

De Dashboards kunnen binnen de NG software worden opgenomen op de Homepage van en voor de daartoe geselecteerde gebruikers, het management en de directie. Geheel instelbaar.

Door integratie van Google Maps ziet u direct waar uw klanten zitten en kunt u doorklikken op essentiële klantinformatie. Zo kunt u eenvoudig achterhalen welke klanten een positieve of negatieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat..

Nieuwste ontwikkel technologieën

PayHours NG is van ‘scratch’ af aan ontwikkeld onder gebruikmaking van de nieuwste ontwikkel technologieën met als basis Microsoft ASP.Net / SQL. Volledig Webbased ontwikkeld (dus niet Web-enabled) op basis van een vooruitstrevende technologie en een innovatieve / slimme architectuur.

De vernieuwende architectuur en structuur is dusdanig inzichtelijk dat snelle en kosteneffectieve software aanpassingen voor de vraag van morgen toepasbaar zijn.

PayHours NG is proces- en workflow driven en op een eenvoudige wijze in te richten naar uw specifieke bedrijfs- en werkprocessen en verantwoordingen en persoonlijk af te stemmen op de gebruiker. De andere NG software producten zijn “integraal” toe te voegen aan PayHours NG, zodat u voor uw organisatie de gewenste set bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

De andere NG software producten op het gebied van Salarisverwerking HRM, Relatiebeheer Financiële administratie en diverse Dashboards met financiële en operationele stuurinformatie zijn “integraal” toe te voegen aan PayHours NG, zodat u voor uw organisatie de gewenste set bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

Cloud

Alle YourSoft NG software, waaronder PayHours NG, wordt ook aangeboden vanuit de cloud en is 24/7 beschikbaar. 

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?