Referenties.

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

“Ik maak altijd reclame voor jullie service, een dikke 10 zou ik zeggen. Goed bereikbaar, direct hulp of oplossing binnen de gevraagde tijd.

Ook de bereidheid om bij nieuwe eisen door pensioenfondsen o.d. het pakket aan te passen, al is het maar voor één klant. En altijd vriendelijk aan de telefoon.

In een woord TOP.

Daar kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.”

Uitzendorganisatie

Axel, 200 medewerkers

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn positief , de besparingen zijn een aantal dagen per maand, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9 en jullie consultants zijn toppers”

Transportbedrijf

Lochem, 30 voertuigen - 120 chauffeurs/niet rijdend personeel

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn goed, tijdbesparend & digitale vaststelling, wij gebruiken ook de geïntegreerde “Payroll NG” loonstrook
verwerking – de ervaringen hiermee zijn goed met een prettige communicatie en zijn tijdbesparend, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9”

Transportbedrijf

's-Hertogenbosch, 16 voertuigen - 40 chauffeurs/niet rijdend personeel

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn goed, de besparingen zijn 4 tot 6 uur per week, wij gebruiken ook de geïntegreerde “Payroll NG” loonstrook verwerking – de ervaringen hiermee zijn goed en geeft een extra tijdsbesparing van ca. 2 uur per week, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 7,5.”

Transportbedrijf

Kessel, 30 voertuigen - 120 chauffeurs/niet rijdend personeel

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn goed, overzichtelijk en duidelijk, wij gebruiken ook de geïntegreerde “Payroll NG” loonstrook verwerking en de ervaringen hiermee zijn goed , de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9.

Transportbedrijf

Lauwersoog, 16 voertuigen - 30 chauffeurs/niet rijdend personeel

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn uitstekend , de vele besparingen zijn er op diverse gebieden, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9 en wij zijn zeer tevreden met het feit dat we erin geslaagd zijn een ‘samenwerkingsrelatie’ op te bouwen in plaats van een ‘klant-leverancier’ relatie”.

Afvalverwerkingsbedrijf

Arnhem, 650 voertuigen - 1800 chauffeurs/niet rijdend personeel

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn prima / goed, de support en helpdesk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan en zijn dus tevreden”

Transportbedrijf

Ulestraten, 25 voertuigen - 25 chauffeurs/niet rijdend personeel

“Kort en krachtig: “jullie hebben met “PayHours NG” een TOP product”.

Transportbedrijf

Moerdijk, 40 voertuigen - 60 chauffeurs/niet rijdend personeel

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn prima, de besparingen zijn naar tevredenheid, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 8 en voegen er aan toe dat we uiterst tevreden zijn”

Transportbedrijf

Breda, 80 voertuigen - 100 chauffeurs/niet rijdend personeel

Korte vraag?