Over ons.

Ontwikkeling en succes van PayHours.

Rond 2016/2017 is YourSoft gestart met de ontwikkeling van een volstrekt nieuwe “Uren-/CAO-Salarisvoorloop” softwareoplossing voor de transportsector. Deze oplossing, genaamd PayHours, is uniek, branchespecifiek, gebruiksvriendelijk en volledig web-/cloudgebaseerd (cloud native architecture). Medio 2018 werd de eerste proefversie van PayHours op de markt gebracht, wat een vliegende start betekende. In slechts 6,5 jaar tijd groeide PayHours uit tot een vertrouwde naam bij meer dan 200 vervoersbedrijven. Deze bedrijven variëren van kleine ondernemingen met slechts 10 voertuigen tot grote spelers met meer dan 1.000 voertuigen, waaronder transportbedrijven, koeriersdiensten, bedrijven met een eigen transportafdeling, verticaal transport, afval/milieu, en weg- en waterbouw.

Ondersteuning en uitbreiding van functionaliteiten.

PayHours onderscheidt zich door de ondersteuning van meerdere boordcomputer-, app- en tijdregistratie leveranciers voor zowel rijdend als niet-rijdend personeel. De software kan omgaan met mixed fleet registratie en verwerking, gebaseerd op TLN en andere (buitenlandse) CAO’s, inclusief bedrijfsspecifieke afspraken en normeringen. Naast PayHours heeft YourSoft ook softwaremodules voor HRM en Payroll verwerking ontwikkeld, die naadloos geïntegreerd werken met PayHours. Deze combinatie wordt door steeds meer vervoersbedrijven gewaardeerd en gebruikt. De afgelopen jaren heeft YourSoft bovendien een sterk partnerkanaal en een uitgebreid adviserend relatienetwerk opgebouwd, wat heeft bijgedragen aan de positie van PayHours als “onafhankelijke” marktleider op het gebied van uren-, CAO- en salarisvoorloopsoftware.

Innovatie en toekomst van PayHours 2.0.

In 2023 startte het ontwikkelteam van YourSoft met de ontwikkeling van PayHours 2.0, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste design- en ontwikkeltechnieken. Deze vernieuwde webapplicatie wordt al geprezen als “Het nieuwe tijdperk van urenverwerking” en een “Game changer”. PayHours 2.0 introduceert een ultramodern en vooruitstrevend ontwerp dat klikken en navigeren tot een minimum beperkt, met workflow signaleringen zoals Management by Exception, die gebruikers bij de hand nemen. De eigentijdse vormgeving, kleuren, leesbaarheid en gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface van de webapplicatie en de (aanstaande) mobiele app, gecombineerd met de nieuwste technologie en functies, bieden een superieure gebruikerservaring (UX) en gebruiksvriendelijkheid volgens de standaarden van 2024. Naar verwachting zal PayHours 2.0 in het vierde kwartaal van 2024 beschikbaar komen, waarmee YourSoft opnieuw een belangrijke stap zet in de innovatie van de transportsoftwaremarkt.

Vraag een demo aan.

We leggen graag uit hoe YourSoft jouw bedrijf verder kan helpen in een demo van omstreeks 60 minuten. Vragen? Geen probleem.

Korte vraag?