Over ons.

Onze missie & waarden

Zoveel mogelijk bedrijven op een persoonlijke manier helpen met onze software, dat is de missie van YourSoft. Dit lukt aardig als snelste groeier in de transportbranche. Daarnaast hebben we een basis opgebouwd in andere branches, waarbij groei de komende jaren centraal staat. We veroveren de komende jaren de markt door naar onze klanten en stakeholders te blijven luisteren.

Betrokken

Door nauwe samenwerkingen met onze klanten verdiepen we ons elke dag in de behoeftes en belangen van klanten. Hierdoor bereiken we betere resultaten en dragen we bij aan onze missie.

1

Flexibel

Zet YourSoft software in als een alles-in-één oplossing of combineer alleen de gewenste software onderdelen. Wij leveren en implementeren de software voor een naadloze werking.

Toonaangevend

YourSoft heeft geen Legacy Software en we zijn continue bezig om onze voorbeeldrol te bewijzen. We durven het aan om het voortouw te nemen, wat onze klanten waarderen.

Innovatief

YourSoft heeft zich toegelegd op de software ontwikkeling van een Nieuwe Generatie bedrijfssoftware. Deze software is niet Web-enabled maar volledig Webbased. En gebaseerd op de nieuwste Microsoft ASP.NET ontwikkelingen. 

Wat klanten over ons zeggen.

Van de vele beoordelingen die we hebben ontvangen, geven onze klanten ons gemiddeld een 8,8.

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn uitstekend, de vele besparingen zijn er op diverse gebieden, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9 en wij zijn zeer tevreden met het feit dat we erin geslaagd zijn een ‘samenwerkingsrelatie’ op te bouwen in plaats van een ‘klant-leverancier’ relatie.”

Afvalverwerkingsbedrijf te Arnhem

650 voertuigen - 1.800 chauffeurs/niet rijdend personeel

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn prima, de beparingen zijn naar tevredenheid, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 8 en voegen er aan toe dat we uiterst tevreden zijn.”

Transportbedrijf te Breda

80 voertuigen - 100 chauffeurs/niet rijdend personeel

Vraag een demo aan.

We leggen u graag uit hoe YourSoft uw bedrijf verder kan helpen in een demo van 30 minuten. Vragen? Geen probleem.

Korte vraag?