Dashboard NG.

  • Moderne management indicatoren

  • Meten is weten!

  • Snelle en kosteneffectieve software

Home » Software » Dashboard NG

Meten is weten! Business intelligence is dé oplossing.

Managen op verbetering en hogere prestaties. Prestatie management is vandaag en morgen een bittere noodzaak. Met Business Intelligence maakt u het proces van managen van de organisatie efficiënt en effectief.

Uitgebreide beschrijving.

Dashboard NG is gebaseerd op het fenomeen “Meten is weten” en omvat een breed scala van specifieke/actuele Business Intelligence Dashboards (KPI’s) vanuit een combinatie van data uit de diverse YourSoft NG software producten.

Uitermate moderne/actuele en sturende (prestatie) management indicatoren op basis van (min of meer) real time data. Daar waar nodig kunt u direct tot actie ic. bijsturing overgaan. Dashboard NG is een optimaal Scorecard instrument.

De “standaard” YourSoft Business Intelligence Dashboards zijn – na een opleiding – door de klant verder uit te breiden en/of te wijzigen. 

De Dashboards kunnen binnen de NG software worden opgenomen op de Homepage van en voor de daartoe geselecteerde gebruikers, het management en de directie. Geheel instelbaar.

Voor wie?

Voor alle bedrijven die zich willen verbeteren door gebruik te maken van data gedreven acties.

Belangrijkste voordelen
  • Moderne management indicatoren
  • Meten is weten!
  • Snelle en kosteneffectieve software

Voorbeeld dashboards.

De volgende standaard Dashboards worden in ontwikkeling/samenstelling genomen. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen dashboard naar wens samen te stellen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Combineren

De software Dashboard NG kan worden gecombineerd met de volgende NG software:

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?