YourSoft NG Software Producten.

Wij bieden de nieuwste generatie software oplossingen

Gebaseerd op Web- en Integratietechnologie, innovatief, compleet en voor de laagste prijs
met als geintegreerde “standaard” functionaliteit het BI/Rapportage tool “LogiXML”
.

Home » Software

Stand-alone oplossingen.

CRM NG

CRM NG is een Nieuwe Generatie software dat voor de ondersteuning van relatie- en klantgeoriënteerde processen een complete set van geïntegreerde toepassingen biedt voor Relatiebeheer, Marketing, Sales, Service & Analyse en Rapportage.

Meer informatie >

Detachering NG

Detachering NG is een Nieuwe Generatie software om de tijdrovende handelingen bij het detacheren van mensen tot een minimum te beperken. Met plaatsingen- en contractenbeheer, matching “vraag en aanbod”, dossiers/documenten, correspondentie, urenverwerking en facturatie.

Meer informatie >

Finance NG

Finance NG is een Nieuwe Generatie software voor al uw financieel administratieve en financieel strategische processen.

Meer informatie >

HRM NG

HRM NG is een Nieuwe Generatie software voor de ondersteuning van alle HR processen, zoals vacatures , verzuim/verlof , employee selfservice, signaleringen, dossiers t/m de managementrapportages. All-in-one en voor alle soorten organisaties.

Meer informatie >

PayHours NG

Specifiek voor bedrijven in de Transport sector biedt YourSoft met PayHours NG de oplossing voor het verwerken van de ritdata uit uw boordcomputers (Ritadministratie) alsmede de vertaling van deze ritdata (conform de regelgeving van de Transport cao) naar de te verlonen uren en vergoedingen van uw medewerkers.

Meer informatie >

PayHours NG Retail

Specifiek voor bedrijven in de retail branche biedt YourSoft met PayHours NG Retail de oplossing voor het verwerken van de uren uit uw tijdregistratiesysteem alsmede de vertaling van deze uren naar de te verlonen uren en vergoedingen van uw medewerkers.

Meer informatie >

PayRoll NG

PayRoll NG is een Nieuwe Generatie software met een dusdanige opzet dat het zelf verwerken van de salarisadministratie zeer eenvoudige handelingen zijn.

Meer informatie >

Projects NG

Projects NG is een Nieuwe Generatie software voor uw Projectplanning en –Management. Met voor- en nacalculatie, offertes, projectgegevens, dossiers/documenten, correspondentie, planning, capaciteit, urenregistratie e.d.

Meer informatie >

PSO NG

Leg informatie over projecten makkelijk vast met onze PSO NG software, speciaal ontwikkeld voor Professionele Service Organisaties om hen te ondersteunen in toenemende eisen die klanten aan zakelijke dienstverleners stellen.

Meer informatie >

Time NG

Time NG is een Nieuwe Generatie software voor het efficiënt en effectief verantwoorden van uren. Opgezet volgens een uiterst flexibel en doordacht model. Zowel zelfstandig inzetbaar (als losse module) als ook gecombineerd met andere deelsystemen uit de software suite YourSoft NG.

Meer informatie >

Time NG Plus

Time NG Plus is een Nieuwe Generatie software voor geavanceerde tijdregistratie en roosterplanning ten behoeve van bedrijven/instellingen met tijdregistratie- en tijdroosterproblematiek en de bijbehorende – vaak complexe – CAO structuur om te komen tot de te verlonen uren en anderszins.

Meer informatie >

Aanvullende software.

Dashboard NG

Business Intelligence is dé oplossing. Managen op verbetering en hogere prestaties. Prestatiemanagement is vandaag en morgen een bittere noodzaak. Met Business Intelligence maakt u het proces van managen van de organisatie efficiënt en effectief.

Meer informatie >

DMS NG

DMS NG is een Nieuwe Generatie software dat op een gebruiksvriendelijke en efficiënte wijze al uw soorten documenten beheert en integreert met de andere procesondersteunende NG bedrijfssoftware van YourSoft. DMS NG biedt ook mogelijkheden voor Post Registratie en Routing.

Meer informatie >

Task & Go NG

Task & Go NG maakt de NG software gebruikers gelukkig. De Nieuwe Generatie (NG) software is zodanig in te richten dat de gebruiker, via zijn/haar persoonlijke Homepage, enkel zijn/haar persoonlijke signaleringen, taken en acties gemeld krijgt en uitvoert.

Meer informatie >

Korte vraag?