Herken je dit

Veel tijd besteden aan ingewikkelde urenberekeningen van het rijdend en niet-rijdend personeel, het uitzoeken en toepassen van binnenlandse en buitenlandse cao-regels en het inregelen van bedrijfsspecifieke afspraken en normeringen.

Dan lees je in onderstaande whitepapers de oplossing:

Zij gingen je voor:

Een greep uit onze ruim 200 klanten die gebruik maken van PayHours via verschillende boordcomputer-, app- en tijdregistratie systemen.

PayHours 2.0 maakt
het echte verschil.

Signaleringen.

Op basis van management by exception biedt PayHours slimme signaleringen die we samen met jou en je team inrichten om goed aan te sluiten bij hoe jullie werken. Direct na het inloggen zie je belangrijke signaleringen op je dashboard, zoals een verlopen rijbewijs of uren die nog niet zijn goedgekeurd. Je kan gelijk doorklikken vanuit een signalering. Als er geen dienstverband is, geeft PayHours dit meteen aan. Andere systemen melden dit vaak pas wanneer je de uren gaat verwerken / berekenen.

signalering-foto

Importeer data.

Geautomatiseerd ophalen van chauffeurs- en voertuiggegevens. Met PayHours kun je data importeren vanuit verschillende bronnen zoals boordcomputers, apps, fleetmanagementsystemen, tachografen en klok- en TMS systemen. Ook gecombineerd / mixed fleet. Deze gegevens worden direct verwerkt, zodat je altijd beschikt over de meest actuele informatie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten, doordat handmatige invoer overbodig wordt. Dankzij deze perfecte integraties met de diverse systemen wordt het importeren van data een naadloos en efficiënt proces.

Proactieve homepage.

Dashboards kun je zelf samenstellen en toevoegen aan de homepage. Hiermee heb je altijd direct toegang tot de belangrijkste informatie en statistieken / grafieken die voor jouw bedrijf relevant zijn.

De flexibele inrichting van de homepage zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig inzicht hebt in prestaties, knelpunten en andere essentiële data. Dit helpt bij het maken van weloverwogen beslissingen en het verbeteren van de operationele efficiëntie. Of je nu wilt focussen op ritgegevens, personeelsbeheer of financiële overzichten, alles is binnen handbereik.

signalering-foto

Ritcontrole.

Heel gebruiksvriendelijk, inzichtelijk en dynamisch en het is makkelijk om mutaties / correcties direct door te voeren. Met de ritcontrole functionaliteit van PayHours heb je een gedetailleerd, ook grafisch, overzicht van alle ritten en geregistreerde uren. Dit maakt het eenvoudig om wijzigingen door te voeren en ervoor te zorgen dat alle gegevens up-to-date zijn. De interface is intuïtief, zodat je snel kunt navigeren en met minimale klikken direct aanpassingen kunt maken zonder gedoe. Hierdoor bespaar je tijd en kun je je concentreren op belangrijkere taken binnen je bedrijf.

signalering-foto

API koppeling.

Naadloze integratie met andere systemen door middel van API koppelingen. PayHours 2.0 ondersteunt uitgebreide API-mogelijkheden, waardoor het systeem eenvoudig kan communiceren met andere software die je al gebruikt, zoals TMS, ERP, HRM en salarisadministratie systemen. Deze koppelingen zorgen ervoor dat gegevens automatisch worden gesynchroniseerd en bijgewerkt, wat de efficiëntie verhoogt en de kans op fouten vermindert. Hierdoor hoef je niet langer handmatig of via een tradionele koppeling gegevens over te zetten, wat tijd bespaart en de nauwkeurigheid vergroot.

Wat doet PayHours 2.0

Van traditionele applicatie schermen naar Webpagina’s met een ultramodern en vooruitstrevend ontwerp dat klikken en navigeren tot een minimum beperkt, en met workflow signaleringen – zoals Management by Exception – die de gebruikers bij de hand neemt.

De eigentijdse vormgeving, kleuren, leesbaarheid en gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface van deze webapplicatie en (aanstaande) mobiele app, samen met de nieuwste technologie en functies, bieden een superieure User Experience (UX) en Usability volgens de standaarden van 2024.

Geregistreerde urendata worden via flexibele rekenregels en regelingen omgezet naar te verlonen uren soorten.

Registratie van de urendata vanuit de meest bekende Boordcomputers, Apps, Fleetmanagement systemen, Tacho en vanuit klok- en TMS systemen.*

Rekenregels en regelingen op basis van de TLN CAO en (afwijkende / aanvullende) bedrijfsspecifieke afspraken en –normeringen.

Rekenregels en regelingen op basis van ook andere CAO’s en met berekening en verwerking van diverse Buitenlandse Regelingen (Buitenlandse CAO’s).

Optioneel: ook geïntegreerde HRM functionaliteit en ook loonstrook berekeningen via de eigen PayRoll software.

*ook gecombineerd en mixed fleet

Testimonials.

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn goed, overzichtelijk en duidelijk, wij gebruiken ook de geïntegreerde “Payroll NG” loonstrook verwerking en de ervaringen hiermee zijn goed , de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9.”

Transportbedrijf

“Onze ervaringen met “PayHours” zijn uitstekend , de vele besparingen zijn er op diverse gebieden, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9 en wij zijn zeer tevreden met het feit dat we erin geslaagd zijn een ‘samenwerkingsrelatie’ op te bouwen in plaats van een ‘klant-leverancier’ relatie”.

Afvalverwerkingsbedrijf

“Onze ervaringen met “PayHours NG” zijn prima, de beparingen zijn naar tevredenheid, de support en help-desk waarderen wij met het cijfer 8 en voegen er aan toe dat we uiterst tevreden zijn.”

Transportbedrijf

De premium Partners van YourSoft:

Working better by working together

Andere samenwerkingen:

Trimble logo

En nog vele andere samenwerkingen/integraties. Import-/export (API) koppelingen met derden systemen. Op verzoek beschikbaar.

FAQ’s.

Met welke boordcomputers werkt PayHours?

PayHours is onafhankelijk en kan daardoor data inladen van alle gangbare boordcomputers op de markt. Ook zijn er trajecten waarbij we een specifieke koppeling realiseren voor het ophalen van de ritdata. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Hoeveel tijd en geld bespaart PayHours?

Het antwoord verschilt natuurlijk per bedrijf en situatie. PayHours bespaart aanzienlijk tijd en kosten voor transport- en koeriersbedrijven. Bijvoorbeeld, een bedrijf met gemiddeld 20 tot 75 medewerkers bespaart jaarlijks 250 tot 300 uur, wat neerkomt op € 7.500 tot € 9.000 per jaar. Voor een bedrijf met 50 medewerkers kan de jaarlijkse besparing oplopen tot € 20.000 tot € 25.000​​​​.

Hebben jullie ook payroll software?

Ja, PayHours biedt geïntegreerde loonstrookberekeningen via onze eigen payroll software PayRoll NG. Dit maakt het mogelijk om de salarisadministratie volledig binnen dezelfde gebruikersomgeving te verzorgen​​​​.

In welke sectoren is PayHours actief?

PayHours is actief in diverse sectoren, waaronder transport & logistiek, afval/milieu, grond-, weg- en waterbouw, bouwbedrijven en aannemers, koeriersbedrijven, service en installatiebedrijven, pharma-/ koeltransport, verticaal transport, stads- en streekvervoer, overheid & gemeentes, en productie- en handelsbedrijven met een eigen transportafdeling​​.

Hoe werken smart KPI's en dashboards?

Met PayHours kun je zelf smart KPI’s en dashboards samenstellen die realtime inzicht verschaffen in de prestaties. Deze slimme workflows en configuraties zorgen voor een geoptimaliseerde gebruikerservaring, waarbij je altijd de belangrijkste prestatie indicatoren kunt volgen en analyseren op basis van management by exception​​​​.

Vraag een demo aan.

We leggen graag uit hoe YourSoft jouw bedrijf verder kan helpen in een vrijblijvende demo van pakweg 60 minuten. Vragen? Geen probleem.