Ook Bernaards Transport te Halsteren heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft”.

Home » Transport » Ook Bernaards Transport te Halsteren heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft”.

De keuze voor “PayHours NG” betrof:

  • De probleemloze communicatie met de boordcomputers en het Co-driver Weboffice platform van Addsecure van waaruit alle activiteiten (uren) worden aangeboden en dus in “PayHours NG” worden ingevoerd.
  • De beproefde totaaloplossing van “PayHours NG” met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen, export naar Afas Salaris software en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.

Over Bernaards Transport:

Sinds 1907 verzorgt Bernaards Transport als zelfstandig familiebedrijf logistieke diensten voor zijn verladers. Bernaards Transport valt in de categorie middelgrote transportbedrijven en opereert vanuit zijn locatie in Zuid-west Nederland. In 2007 heeft Hare Majesteit de Koningin aan Bernaards Transport het predikaat “ Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier “ verleend.`

Bernaards Transport beschikt over een beveiligde douane loods entrepot type C. van 4000m2 in Halsteren en 4000m2 in Tholen. De kernactiviteiten zijn: Benelux- distributie, FTL en LTL transport in West Europa en groupage verkeer tussen Nederland en Frankrijk. Bernaards Transport heeft ca. 60  vrachtwagens in gebruik. De afdeling expeditie verzorgt de organisatie van transporten welke niet door Bernaards Transport zelf, maar door op betrouwbaarheid geselecteerde collega´s worden uitgevoerd.