Afval- en milieubedrijf “Meerlanden” te Rijsenhout kiest voor PayHours

Home » Transport » Afval- en milieubedrijf “Meerlanden” te Rijsenhout kiest voor PayHours

Ook afval- en milieubedrijf “Meerlanden” te Rijsenhout heeft gekozen voor PayHours.

Na uitvoerig onderzoek en afstemming heeft het afval – en milieubedrijf “Meerlanden” gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours.

PayHours voldoet alle aan specifieke CAO- en bedrijfsspecifieke regelingen en aan de im-/export integraties met het AMCS platform van de AMCS Group te Hoofddorp.

De AMCS Group en YourSoft (met haar software product PayHours) onderhouden een nauwe samenwerking voor de afvalverwerkingsindustrie.

      meerlanden

      Over Meerlanden

      Meerlanden werkt dagelijks aan een schone, veilige en leefbare omgeving, zowel voor het heden als voor de toekomst. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het inzamelen, verwerken, hergebruiken en recyclen van afval- en grondstoffen. Daarnaast beheert Meerlanden groenvoorzieningen, reinigt straten, strooit bij gladheid en voert diverse andere taken uit om bij te dragen aan een circulaire en biodiverse leefomgeving voor de hele regio.

      In samenwerking met gemeenten, bewoners, bedrijven en andere partners streeft Meerlanden ernaar meer waarde te creëren voor zowel mensen als hun omgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal in al hun activiteiten.

      Met een stabiel personeelsbestand van ruim 500 medewerkers, waaronder meer dan 100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zet Meerlanden zich in voor inclusiviteit. Daarnaast investeert het bedrijf in de ontwikkeling van kennis op het gebied van duurzame afval- en grondstofverwerking, waarbij het samenwerkt met universiteiten, kenniscentra en scholen.

      Over PayHours