Eenvoudige urenregistratie

Home » Kennisbank » Eenvoudige urenregistratie

Uw tijd is kostbaar, vooral in de dynamische wereld van transport en logistiek. De sleutel tot succes is efficiëntie, en dit begint met een eenvoudige en complete urenregistratie en -verwerking. Voor het efficiënt registreren en verwerken van alle uren soorten van het rijdend en ook niet-rijdend personeel zijn er verschillende methoden en technologieën beschikbaar die het proces kunnen vereenvoudigen en automatiseren.  Met PayHours, een innovatief software product van YourSoft, kunt u met gemak de uren uit de boordcomputer of Apps van verschillende leveranciers registeren, verwerken en berekenen tot en met de loonstrook. 

Urenregistratie vereenvoudigd

Een gestroomlijnde urenregistratie is essentieel voor een soepele bedrijfsvoering. Met PayHours wordt de urenregistratie en -verwerking een fluitje van een cent. Het systeem haalt automatisch de uren uit de boordcomputer en/of Apps van diverse leveranciers en zet deze moeiteloos om in verloningsgegevens. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent aan de administratie en meer tijd overhoudt voor andere belangrijke bedrijfstaken.

PayHours loont altijd.

R

Efficiënt van bruto naar netto te verlonen uren en CAO vergoedingen

R

Op basis van TLN CAO en andere CAO's (ook buitenlandse)

R

Ook bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen

R

Optioneel: ook geïntegreerde loonstrook berekeningen via de eigen PayRoll software

R

PayHours biedt beduidend meer dan alle andere vergelijkbare oplossingen

PayHours is de onbetwiste (onafhankelijke) marktleider

Nauwkeurigheid en compliance

Eenvoudige urenregistratie, verwerking en berekening waarborgt de nauwkeurigheid van uw loonadministratie en zorgt ervoor dat uw bedrijf voldoet aan relevante wet- en regelgeving. Dit is cruciaal in sectoren waar regels strikt zijn en fouten grote gevolgen kunnen hebben. Met PayHours kunt u erop vertrouwen dat uw uren proces altijd correct en compliant is.

Kostenbesparing en efficiëntie

Het automatiseren van uw uren proces met PayHours leidt tot directe kostenbesparingen. Minder fouten betekent minder tijd besteed aan correcties en minder risico op boetes voor non-compliance. Bovendien draagt een efficiënt urenregistratieproces bij aan een betere inzet van uw personeel en middelen, wat de algehele productiviteit van uw bedrijf ten goede komt.

Door het inzetten van de juiste softwareoplossing van PayHours en PayRoll NG is uw bedrijf klaar voor elke uitdaging.

casemanagement software

Eenvoudig uren verwerken via de boordcomputer

Veel moderne voertuigen zijn uitgerust met boordcomputers of vergelijkbare oplossingen die diverse gegevens kunnen registreren, waaronder werktijden. Deze gegevens kunnen vervolgens worden ingelezen door PayHours.

Afhankelijk van de locatie en de sector kunnen er specifieke wetten en regels zijn die bedrijven moeten naleven bij het registreren, verwerken en berekenen van de werktijden (uren soorten).

PayHours specialiseert zich in de verwerking van uren, waarbij het een cruciale schakel vormt tussen de gegevens verzameld door boordcomputers of Apps van diverse partnerbedrijven en de uiteindelijke salarisverwerking. Dit maakt PayHours tot een essentieel onderdeel van het ecosysteem voor eenvoudige urenregistratie, door het bieden van een naadloze overgang van geregistreerde uren naar accurate salarisstroken, rekening houdend met bedrijfsspecifieke CAO’s en rekenregels.

PayHours zet zich in om de complexiteit van het uren proces te minimaliseren door efficiënt de koppeling te leggen tussen de data verzameld via boordcomputers of vergelijkbare oplossingen en de verloningssoftware. Dit proces een eenvoudige en efficiente urenregistratie benadrukt de kracht van automatisering en precisie, waarbij de focus ligt op het verminderen van handmatige fouten en het optimaliseren van de tijd besteed aan administratieve taken.

Urenverwerking: de brug tussen registratie en salaris

PayHours zet zich in om de complexiteit van eenvoudige urenregistratie te minimaliseren door efficiënt de koppeling te leggen tussen de data verzameld via boordcomputers en de verloningssoftware. Dit proces van eenvoudige urenregistratie benadrukt de kracht van automatisering en precisie, waarbij de focus ligt op het verminderen van handmatige fouten en het optimaliseren van de tijd besteed aan administratieve taken.

Maatwerk en flexibiliteit in urenverwerking

Dankzij de samenwerking met een breed netwerk van partnerbedrijven, biedt PayHours een flexibele aanpak in eenvoudige urenregistratie. Dit systeem staat garant voor een aanpasbare oplossing die naadloos aansluit bij de unieke behoeften van elk bedrijf, ongeacht de specifieke CAO-vereisten of rekenregels. PayHours verzekert dat elke stap in het proces van eenvoudige urenregistratie met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Door de nadruk te leggen op eenvoudige urenregistratie, streeft PayHours ernaar om het meest efficiënte pad van uren naar uitbetaling te creëren, waardoor bedrijven verzekerd zijn van een gestroomlijnd, accuraat en kostenefficiënt salarisverwerkingsproces.

Betrouwbare urenregistratie software met YourSoft

YourSoft is betrokken bij haar klanten en begrijpt dat elke transport professional unieke behoeften en uitdagingen heeft. Onze software kan flexibel worden ingezet, ofwel als een alles-in-één oplossing, of door specifieke onderdelen te combineren die het beste aansluiten bij uw specifieke behoeften. We zijn toonaangevend in onze branche, we hebben geen legacy software, en we streven er voortdurend naar om onze leidende rol te bewijzen.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?

Korte vraag?