Ritcontrole

Home » Kennisbank » Ritcontrole

In het digitale tijdperk waarin wij leven, is efficiëntie in elke sector van vitaal belang, zeker in de transportsector. YourSoft begrijpt dit als geen ander en biedt daarom met PayHours een innovatieve oplossing voor transportbedrijven. Deze software is niet alleen een krachtig hulpmiddel voor het verlonen van de uren van chauffeurs, maar ook van kantoor- of magazijnpersoneel. Een van de kernfuncties van PayHours is de mogelijkheid tot ritcontrole, een essentiële feature die bijdraagt aan de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de verwerkte data.

PayHours loont altijd.

R

Efficiënt van bruto naar netto te verlonen uren en CAO vergoedingen

R

Op basis van TLN CAO en andere CAO's (ook buitenlandse)

R

Ook bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen

R

Optioneel: ook geïntegreerde loonstrook berekeningen via de eigen PayRoll software

R

PayHours biedt beduidend meer dan alle andere vergelijkbare oplossingen

PayHours is de onbetwiste (onafhankelijke) marktleider

Waarom is ritcontrole belangrijk?

Ritcontrole speelt een cruciale rol in het garanderen van de juistheid van de te verlonen uren. Fouten of onnauwkeurigheden in de ritdata kunnen leiden tot onjuiste salarisberekeningen, wat weer invloed heeft op de tevredenheid van de medewerkers. PayHours maakt ritcontrole niet alleen mogelijk, maar ook uiterst efficiënt door automatische verzameling van ritdata uit boordcomputers van diverse leveranciers (PayHours is daarmee dus onafhankelijk). Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten, aangezien je de data niet handmatig hoeft in te voeren.

Hoe werkt ritcontrole in PayHours?

Binnen PayHours is het controleren van ritdata een gestroomlijnd proces. Op de homepage vind je eenvoudig de link naar de ritcontrole, waar alle ingelezen activiteiten overzichtelijk worden getoond. Je hebt hier de mogelijkheid om data te beoordelen, muteren en accorderen. Zelfs het aanmaken van handmatige ritten en het invoeren van afwezigheden is een fluitje van een cent. Het unieke aan PayHours is dat je de ritdata zowel grafisch als in detailregels kunt bekijken, afhankelijk van je voorkeur. Dit zorgt ervoor dat je op een gebruiksvriendelijke manier volledige controle hebt over de ritgegevens. Door het inzetten van de juiste softwareoplossing van PayHours en PayRoll NG is uw bedrijf klaar voor elke uitdaging.

casemanagement software

Efficiëntie en aanpasbaarheid met PayHours

Een ander voordeel van ritcontrole met PayHours is de mogelijkheid om de frequentie van het ontvangen van ritdata in te stellen. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent met de nieuwste informatie zonder overweldigd te worden. Bovendien zorgt de visuele weergave van de ritdata ervoor dat je snel en gemakkelijk eventuele correcties kunt aanbrengen. Dit draagt bij aan een foutloze urenverantwoording, wat essentieel is voor een correcte CAO berekening.

PayHours stelt je in staat om elke activiteit die wordt geïmporteerd verder aan te vullen met klantspecifieke gegevens of kenmerken. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring en garandeert dat de salarisberekening volgens de juiste CAO plaatsvindt. Met functies zoals ‘Nieuwe rit registeren’ en ‘Template verkort’, biedt PayHours flexibiliteit en aanpasbaarheid die ongeëvenaard is in de industrie.

Ritcontrole is een onmisbare functie binnen de transportsector, en PayHours van YourSoft staat aan de voorhoede met zijn geavanceerde mogelijkheden en gebruiksgemak. Door automatische verzameling van ritdata, een gebruiksvriendelijke interface voor ritcontrole, en de flexibiliteit om data naar wens aan te passen, maakt PayHours het beheren van de urenverantwoording efficiënter dan ooit. Transportbedrijven die streven naar nauwkeurigheid, efficiëntie, en tevredenheid van medewerkers zullen in PayHours een krachtige bondgenoot vinden.

Betrouwbare urenregistratie software met YourSoft

YourSoft is betrokken bij haar klanten en begrijpt dat elke transport professional unieke behoeften en uitdagingen heeft. Onze software kan flexibel worden ingezet, ofwel als een alles-in-één oplossing, of door specifieke onderdelen te combineren die het beste aansluiten bij uw specifieke behoeften. We zijn toonaangevend in onze branche, we hebben geen legacy software, en we streven er voortdurend naar om onze leidende rol te bewijzen.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?

Korte vraag?