Optimaliseer de begeleiding en matching voor Sociale Werkvoorzieningen

Home » Kennisbank » Optimaliseer de begeleiding en matching voor Sociale Werkvoorzieningen

In Nederland wordt de sociale werkvoorziening aangeboden als een overheidsvoorziening op basis van de Wet sociale werkvoorziening. Het heeft tot doel mensen met een arbeidshandicap een geschikte werkplek te bieden in een werkomgeving die zoveel mogelijk aangepast is aan hun specifieke behoeften. Deze werkplek kan zowel binnen een SW-bedrijf worden aangeboden, waarbij beschut werken mogelijk is, als bij reguliere instellingen en bedrijven, waar detachering of begeleid werken steeds vaker voorkomen. Belangrijk om te weten is dat de sociale werkvoorziening een vrijwillige voorziening is.

Verbeter uw sociale werkvoorzieningen met het geavanceerde Cliëntvolgsysteem van YourSoft. Als uw organisatie actief is binnen sociale werkvoorzieningen, re-integratiebedrijven, GGD’en, zorginstellingen of vergelijkbare sectoren, is het van cruciaal belang om mensen nauwkeurig te begeleiden, matchen en volgen in specifieke trajecten. Het Cliëntvolgsysteem van YourSoft biedt trots een krachtige oplossing die de sleutel vormt tot succesvolle trajecten en een solide dossiervorming.

Clientvolg NG.

R

Cliëntvolgsysteem

R

Begeleiding

R

Matching

Optimaliseer Sociale Werkvoorzieningen met het Cliëntvolgsysteem van YourSoft

Ontdek hoe het Cliëntvolgsysteem van YourSoft sociale werkvoorzieningen, re-integratiebedrijven, GGD’en, zorginstellingen en vergelijkbare organisaties helpt bij het accuraat begeleiden, matchen en volgen van individuen. Verbeter de dossiervorming en vergroot de aansluiting op interne en externe arbeidsmarkten.

Voor organisaties die actief zijn binnen sociale werkvoorzieningen, re-integratiebedrijven, GGD’en, zorginstellingen en vergelijkbare sectoren, is het accuraat begeleiden, matchen en volgen van mensen in een specifiek traject van essentieel belang. Daarom presenteert YourSoft met trots het Cliëntvolgsysteem – een krachtige tool die de sleutel vormt tot succesvolle trajecten en een solide dossiervorming.

Het Cliëntvolgsysteem van YourSoft is een geavanceerde set Nieuwe Generatie Cliënt/Mens-software, waarvan de kern wordt gevormd door de module CliëntVolg NG. Met dit systeem wordt de begeleiding van individuen binnen sociale werkvoorzieningen naar een hoger niveau getild, waardoor zowel de persoon als het traject optimaal kunnen gedijen. Hier zijn enkele essentiële voordelen die uw organisatie kan ervaren:

Welke voordelen biedt het Cliëntvolgsysteem van YourSoft

 

Accurate Begeleiding: Het Cliëntvolgsysteem biedt een gestroomlijnd proces van de sociale werkvoorzieningen en het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking. Van het identificeren van specifieke behoeften tot het plannen van trainingen en het monitoren van de voortgang, dit systeem ondersteunt uw team bij elke stap. Door middel van gerichte informatie en geautomatiseerde meldingen worden begeleiders in staat gesteld om individuen op maat gemaakte ondersteuning te bieden.

 

Krachtige Matching: Het Cliëntvolgsysteem beschikt over een geavanceerd matchingsysteem dat interne vacatures en online vacaturebestanden met elkaar verbindt. Dit stelt uw organisatie in staat om potentiële kansen te identificeren die perfect aansluiten op de vaardigheden en capaciteiten van de individuen in uw trajecten. Door de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen, vergroot u de kans op succesvolle arbeidsintegratie.

 

Verbeterde Dossiervorming: Het bijhouden van gedetailleerde en nauwkeurige dossiers is essentieel in sociale werkvoorzieningen. Het Cliëntvolgsysteem biedt een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt vastleggen en beheren van belangrijke informatie, zoals persoonlijke gegevens, behaalde mijlpalen, competenties en trainingshistorie. Dit helpt niet alleen bij het opbouwen van betrouwbare dossiers, maar zorgt ook voor een soepele overdracht van informatie tussen betrokken partijen.

 

Betere Aansluiting op de Arbeidsmarkt: YourSoft begrijpt het belang van het creëren van sterke bruggen tussen uw organisatie en de interne en externe arbeidsmarkten. Met het Cliëntvolgsysteem heeft u toegang tot actuele informatie over beschikbare vacatures, trends in de arbeidsmarkt en relevante certificeringen. Dit stelt uw team in staat om individuen effectief voor te bereiden op de vereisten en verwachtingen van potentiële werkgevers. een verschil in het leven van anderen.

Verbeter sociale werkvoorzieningen vandaag nog

YourSoft staat klaar om uw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van haar missie in sociale werkvoorzieningen en vergelijkbare sectoren. Met het Cliëntvolgsysteem kunt u de begeleiding, matching en opvolging naar een hoger niveau tillen. Ontdek vandaag nog hoe uw organisatie kan profiteren van onze geavanceerde software en verbeter de resultaten voor uw cliënten en uw organisatie als geheel.

Neem contact op met YourSoft voor een persoonlijke demonstratie van het Cliëntvolgsysteem en leer hoe u uw sociale werkvoorzieningen kunt optimaliseren met behulp van onze toonaangevende software. Samen kunnen we een positieve impact creëren en het verschil maken voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Bezoek onze website en plan vandaag nog een demo in om te zien hoe het Cliëntvolgsysteem van YourSoft uw organisatie kan ondersteunen bij het accuraat begeleiden, matchen en volgen van individuen in sociale werkvoorzieningen en vergelijkbare trajecten. Verbeter uw resultaten en maak een verschil in het leven van anderen.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?

Korte vraag?