Tijdregistratiesystemen

Home » Kennisbank » Tijdregistratiesystemen

Wat zijn tijdregistratiesystemen?

Tijdregistratiesystemen zijn software systemen die het aantal gewerkte uren bijhoudt van uw personeel. Het kan op verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld voor de te verlonen uren. Er wordt dan via het tijdregistratiesysteem bijgehouden hoe laat een werknemer zijn werkdag begint en weer hoe laat deze persoon naar huis gaat. Deze uren worden dan automatisch vertaald naar het te verlonen aantal uren werk. Bij sommige tijdregistratiesystemen is er ook een mogelijkheid tot HR functies, zoals afwezigheidsregistratie.

Waarom zijn tijdregistratiesystemen handig?

 • Een neutrale tijdregistratie van de aan- en afwezigheid van uw werknemers. Alle gewerkte uren worden precies bijgehouden. Bovendien wordt het voor iedereen op dezelfde manier bijgehouden. Hierdoor kan er geen discussie ontstaan over de gewerkte uren.
 • Het is gemakkelijk, efficiënt en kosteneffectief. De uren worden automatisch bijgehouden en omgerekend naar de te verlonen uren. Dit bespaart tijd en geld.
 • In combinatie met een loon-/ payroll software, wordt bijna alles met betrekking tot urenregistratie en salaris uitkering automatisch gedaan.

PayHours NG Retail

Speciaal voor bedrijven in de retailbranche heeft YourSoft PayHours NG Retail ontworpen. Dit is een tijdregistratie verwerkingssoftware. PayHours NG Retail is de oplossing voor het verwerken van de uren uit uw tijdregistratiesysteem alsmede de vertaling van deze uren naar de te verlonen uren en vergoedingen van uw medewerkers. PayHours NG retail biedt niet alleen een oplossing voor het verwerken van de gewerkte uren, het biedt ook een uitgebreide cao- uren berekening aan.

PayHours NG Retail is een geschikte tijdregistratie software voor retail bedrijven die op een efficiënte wijze hun uren willen verwerken. Dit kunnen winkels, supermarkten, warenhuizen, speciaalzaken, discounters, bulk verkopers, bouwmarkten, loodsen, magazijnen en kantoren zijn.

PayHours NG Retail omvat:

 • Automatische cao berekeningen
 • Normeringen en bedrijfsspecifieke regelingen
 • Homepage taken en signaleringen op basis van workflows
 • Snelle en handige zoekfuncties
 • Cao-berekeningen (uren, toeslagen en vergoedingen)
 • Rapportages (ook Grafieken en Dashboards)
 • Afwezigheidsregistratie (Verlof en Verzuim)
 • Vakantieplanning / Bezettingsoverzichten
 • HRM functies: benevens de Afwezigheidsregistratie ook Opleidingen, Werkschema’s, Gesprekken en Vrije Onderwerpen
 • Koppelingen met derden software m.b.t. salarisverwerkers, zoals Nmbrs, ADP, Afas, Loon salarisadministratie, Exact, Loket.nl, SALAR software

Integratie met andere software

PayHours NG Retail is proces- en workflow driven en op een eenvoudige wijze in te richten naar uw specifieke bedrijfs- en werkprocessen en verantwoordingen en persoonlijk af te stemmen op de gebruiker. Andere NG software systemen van YourSoft kunnen worden geïntegreerd met PayHours NG Retail. Hierdoor kan u uw gewenste en benodigde software set samenstellen en in gebruik nemen. 

Wij informeren u graag verder over een geschikt tijdregistratiesysteem en denken graag met u mee voor een op maat gemaakte oplossing.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?

Korte vraag?