TMS software

Home » Kennisbank » TMS software

Van TMS software tot verloning

Transport Management System software, oftewel TMS software is een type software voor bedrijven die betrokken zijn bij de transport- en logistieke sector. De software wordt gebruikt om het transportproces van een organisatie te beheren en te optimaliseren. Het stelt transportbedrijven namelijk in staat om efficiëntie te verbeteren, kosten te besparen en klanttevredenheid te verhogen. Met TMS-software kunnen bedrijven de verzending van goederen plannen, organiseren en bijhouden, evenals de kosten en prestaties van het transportproces monitoren en analyseren. TMS-software biedt vaak functies zoals route-optimalisatie, voorraadbeheer, realtime tracking en rapportage.

Naast het gebruik van TMS software om de transportprocessen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen, zijn er nog meer processen die voor een transportbedrijf van essentieel belang zijn. Namelijk het salarisvoorloop- / uren proces en het verloningsproces voor berekenen van de loonstroken. Met de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours worden de uren van het rijdend en niet-rijdend personeel in PayHours via resp. boordcomputers / fleetmanagement (tacho data e.d) en klok systemen / boekingsterminals ingelezen en berekent van bruto naar de netto te verlonen componenten.

De Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours is de onbetwiste (onafhankelijke) marktleider op dit gebied. PayHours biedt beduidend meer dan alle andere vergelijkbare oplossingen, zowel functioneel als in innovatief opzicht alsmede door de toegepaste technologie. Uniek daarbij is dat PayHours optioneel kan worden uitgebreid met het salaris administratie systeem PayRoll voor het berekenen van de salarisstroken e.d.

Deze integrale (all-in-one)  totaal oplossing van:

  1. De invoer, verwerking en berekening van de gewerkte uren

tot en met

2. De loonstrook berekening e.d.

verhoogt de efficiëntie en bespaart ongelooflijk veel tijd en geld.

PayHours loont altijd.

R

Efficiënt van bruto naar netto te verlonen uren en CAO vergoedingen

R

Op basis van TLN CAO en andere CAO's (ook buitenlandse)

R

Ook bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen

R

Optioneel: ook geïntegreerde loonstrook berekeningen via de eigen PayRoll software

R

PayHours biedt beduidend meer dan alle andere vergelijkbare oplossingen

PayHours is de onbetwiste (onafhankelijke) marktleider

Samenwerkingen met verschillende TMS leveranciers

PayHours ondersteunt de integratie met diverse  Transport Management System software (TMS), zoals met:

  • TAS
  • TALIS
  • Addsecure TMS
  • Logistics Planet
  • Cargo manager
  • MendriX

Verlof en verzuim

PayHours onderhoud samenwerkingen met diverse TMS-leveranciers voor het bieden van koppelingen voor verlof/verzuim. Verlof/verzuim tijden kunnen worden ontvangen vanuit TMS-leveranciers en de verwerking hiervan wordt per situatie beoordeeld. PayHours biedt de mogelijkheid om afwezigheden (ziekte, verlof, etc.) die geregistreerd zijn in PayHours, aan te bieden aan de planningsmodule van verschillende TMS-leveranciers. Hierdoor hebben planners tijdig inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers bij het inplannen van ritten.

Voor en nacalculatie

Daarnaast kan PayHours ook de netto bestede uren op een opdracht aanbieden aan diverse TMS-leveranciers. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid van voor- en nacalculatie per opdracht binnen de TMS-applicatie en kan bij facturatie aan klant de bestede uren per opdracht worden meegenomen. Het aanbieden van de netto-uren vanuit PayHours aan een TMS-applicatie heeft dus een toegevoegde waarde.

 

Uw TMS software koppelen aan PayHours?

Het integratieproces is relatief eenvoudig omdat het team van YourSoft voor u klaar staat. 

We zorgen er samen voor dat de integratie TMS met PayHours naar volle tevredenheid wordt ingericht en functioneert.

Dit kan bedrijven helpen hun operationele kosten te optimaliseren en hun winst te maximaliseren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van PayHours te bespreken.

Fleetmanagement bij Yoursoft

Kortom, het integreren van TMS software via de uren-/ cao- / salarisvoorloopsoftware PayHours is een slimme en efficiënte manier om de uren-/ en loonadministratie te beheren voor bedrijven in de transport- en logistieke sector. Het zorgt voor een nauwkeurige uren-/ salarisberekening en biedt inzicht in loonkosten die gepaard gaan met transportactiviteiten. Dit kan bedrijven helpen hun operationele kosten te optimaliseren en hun winst te maximaliseren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van PayHours te bespreken.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?

Korte vraag?