PayHours NG.

 • Specifiek voor de transport sector

 • Oplossing voor het verwerken van ritdata en uitgebreide cao-uren berekening

 • Snelle en kosteneffectieve software

Home » Software » PayHours NG

Ritadministratie en cao-urenverwerking ten behoeve van de Transport sector.

Specifiek voor bedrijven in de Transport sector biedt YourSoft met PayHours NG de oplossing voor het verwerken van de ritdata uit uw boordcomputers (Ritadministratie) alsmede de vertaling van deze ritdata (conform de regelgeving van de Transport cao) naar de te verlonen uren en vergoedingen van uw medewerkers.

Uitgebreide beschrijving.

PayHours NG omvat:

 • Communicatie boordcomputer ten behoeve van ritdata (ook “mixed fleet”)
 • Homepage taken en signaleringen op basis van workflows
 • Snelle en handige zoekfuncties
 • Ritcontrole-/administratie
 • Normeringen (ook op basis van Points of Intrest)
 • Cao-berekeningen (uren, toeslagen en vergoedingen)
 • Rapportages (ook Grafieken en Dashboards)
 • Afwezigheidsregistratie (Verlof en Verzuim)
 • Vakantieplanning / Bezettingsoverzichten
 • Chauffeurs – / medewerkersportal
 • HRM functies: benevens de Afwezigheidsregistratie ook Opleidingen, Werkschema’s, Gesprekken en Vrije Onderwerpen
 • Koppelingen met derden software m.b.t. salarisverwerkers, zoals Nmbrs, ADP, Afas, Loon salarisadministratie, Exact, Loket.nl, SALAR software
 • Koppeling met derden software m.b.t. TMS

PayHours NG bevat ook de Transport cao-rekenregels van andere landen.

PayHours NG communiceert met de boordcomputers van Rietveld, Transics, Trimble, Webfleet Solutions, Astrata, diverse App’s en anderen. Ook “mixed fleet”.

PayHours NG is Multi Language en Multi Currency.

Nieuwste ontwikkel technologieën

PayHours NG is van ‘scratch’ af aan ontwikkeld onder gebruikmaking van de nieuwste ontwikkel technologieën met als basis Microsoft ASP.Net / SQL. Volledig Webbased ontwikkeld (dus niet Web-enabled) op basis van een vooruitstrevende technologie en een innovatieve / slimme architectuur.

De vernieuwende architectuur en structuur is dusdanig inzichtelijk dat snelle en kosteneffectieve software aanpassingen voor de vraag van morgen toepasbaar zijn.

PayHours NG is een geheel nieuwe webbased software ontwikkeling met gebruikmaking van de meest recente Microsoft technologieën en MS office producten gebaseerd op workflow management technieken (geen verouderde menu structuur). Innovatief dus.

PayHours NG verzorgt de data communicatie met alle bekende merken boordcomputer- en App leveranciers en is niet gebonden aan één leverancier (onafhankelijkheid).

PayHours NG wordt voortdurend doorontwikkeld met als doelstelling steeds weer aan te sluiten bij de vernieuwingen in de Transportmarkt en steeds weer met nog meer gebruiks gemak te komen.

PayHours NG is proces- en workflow driven en op een eenvoudige wijze in te richten naar uw specifieke bedrijfs- en werkprocessen en verantwoordingen en persoonlijk af te stemmen op de gebruiker.De andere NG software producten zijn “integraal” toe te voegen aan PayHours NG, zodat u voor uw organisatie de gewenste set bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

De andere NG software producten op het gebied van Salarisverwerking HRM, Relatiebeheer Financiële administratie en diverse Dashboards met financiële en operationele stuurinformatie zijn “integraal” toe te voegen aan PayHours NG, zodat u voor uw organisatie de gewenste set bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

PayHours NG biedt vanuit de samenwerking met diverse TMS leveranciers koppelingen van o.a. verlof/verzuim. PayHours NG kan ook verlof/verzuim tijden ontvangen vanuit TMS leveranciers. Dit is niet standaard, maar hier wordt per situatie beoordeeld hoe het wordt aangeboden en of/hoe we het kunnen verwerken. 

Vanuit PayHours NG bieden we de mogelijkheid om de in PayHours NG geregistreerde afwezigheden (ziek, verlof, etc.) aan te bieden aan de planningsmodule van diverse TMS leveranciers. Daarmee hebben de planners tijdig inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers bij het inplannen van hun ritten.

Daarnaast kunnen we vanuit PayHours NG ook de netto bestede uren op een opdracht aanbieden aan diverse TMS leveranciers. Door deze netto uren af te zetten tegen de geplande uren ontstaat de mogelijkheid van voor- en nacalculatie per opdracht binnen de TMS applicatie. Bovendien kan het zo zijn dat de facturatie van de rit aan de klant afhankelijk is van het aantal netto bestede uren. Ook om die reden heeft het aanbieden van de netto uren vanuit PayHours NG aan een TMS-applicatie dus toegevoegde waarde.

Voor wie?

Voor bedrijven in de transport sector die op een effectieve manier hun ritdata willen verwerken. Voor horizontaal transport, verticaal transport, milieu, verhuizers, koeriers en productie-/handelsbedrijven met een Transport afdeling met een omvang van 10 tot 1.000 voertuigen.

Belangrijkste voordelen
 • Specifiek voor de transport sector
 • Oplossing voor het verwerken van ritdata
 • Snelle en kosteneffectieve software
 • Voor transportbedrijven onder de 10 voertuigen wordt een lite versie van PayHours NG aangeboden met een interessante speciale prijsstelling. Ook met uw salarisverwerking (loonstroken).
Combineren

Te combineren met onder andere de volgende YourSoft Nieuwe Generatie software:

 • Chauffeurs/medewerkers portal
 • Verlof App (Mobiele Verlof Aanvraag)
 • HRM NG
 • Payroll NG (loonstroken)

Te combineren met de volgende derden software:

 • Diverse TMS oplossingen, zoals TANS, TAS, Transpas
 • Diverse tijdregistratie systemen, zoals Easysecure

Bij de Haan:

“Zoals Monique Romeijn, administratief medewerkster bij De Haan Autotransport, in de Videoshoot toelicht bespaart zij door het gebruik van PayHours NG een halve dag per week.  Is 52 weken x 0,5 dag is een besparing van 26 dagen op jaarbasis bij 35 voertuigen

  Bij Brouwers:

  Zoals door Joris Brouwers gezegd biedt de Transics fleetmanagement oplossing tesamen met YourSoft PayHours +  YourSoft Payroll NG een  besparing van enkele uren per dag. Dus pakweg 15 uren per week”.

  Daarnaast uiteraard ook nog de besparing als gevolg van de nauwkeurige registratie en berekening in PayHours NG van de te verlonen uren.  Ervaringscijfers : een gemiddelde besparing van enkele minuten per chauffeur per dag en in geld op jaarbasis gemiddeld tussen € 250,= tot € 500,= per chauffeur.

  Digitale Product Presentatie.

  Hierdoor hebben wij het genoegen u te attenderen op de Digitale Product Presentatie van PayHours NG van de Verlof App (oftewel de Mobiele Verlof Aanvraag) en van Payroll NG (loonstrook verwerking). Het betreft een verkorte versie van onze volledige presentatie van PayHours NG, van de Verlof App en van Payroll NG.

  Indien gewenst dan verzorgen wij graag een volledige presentatie bij u op locatie of online. Stuur gerust een email of geef ons een belletje (078-6 202 804).

  Voorbeeld schermen.

  De volgende standaard schermen zijn slechts een greep uit het totale aanbod. Via de pijltjes kunt u door deze schermen scrollen, door een muisklik worden deze schermen vergroot. 

  Het is natuurlijk ook mogelijk om uw dashboards en overzichten naar wens samen te stellen en op uw homepage te plaatsen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Combineren

  De software PayHours NG kan worden gecombineerd met de volgende NG software:

  Meer informatie of een vrijblijvende demo?

  Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

  Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

  Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

  Korte vraag?