“Aron Express Breda kiest voor “PayHours NG” met de geïntegreerde salarisverwerking via “Payroll NG” ”.

Home » Transport » “Aron Express Breda kiest voor “PayHours NG” met de geïntegreerde salarisverwerking via “Payroll NG” ”.

“Ook Aron Express te Breda heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” met de geïntegreerde salarisverwerking via “Payroll NG” ”.

De keuze voor “PayHours NG” betrof:

  • De probleemloze communicatie met het Tacho fleetmanagement systeem van waaruit diverse activiteiten (uren) worden aangeboden en dus in “PayHours NG” worden ingevoerd.
  • De beproefde totaaloplossing van “PayHours NG” met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO Uren berekeningen en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.
  • De geïntegreerde salarisverwerking (loonstroken e.d.) met PayRoll NG waardoor sprake is van een  All-in-One oplossing, tw van de Uren registratie tot en met de loonstrook en het jaarwerk e.d.

Over Aron Express

Meer dan transport.

Aron Express is uw totaalaanbieder op het gebied van Transport. Aron Express regelt het transportproces van A tot Z. Of het nu gaat om één envelop, Express delivery of complete palletzendingen. Graag laten wij onze ervaring in uw voordeel werken. Dit scheelt u niet alleen veel tijd en werk, maar ook kosten. Aron Express is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat inspeelt op uw wensen. Zo bent u gegarandeerd van het juiste transport, ongeacht welke goederen u wilt vervoeren. Efficiëntie, service en duurzaamheid staan bij ons hoog. Dit generen wij door een slim GPS-systeem, (continu) bereikbaar zijn en onze moderne autoparken.

Aron Express heeft ca. 15 voertuigen in gebruik en 25 medewerkers