Beekman Transport uit Apeldoorn kiest voor PayHours

Home » Transport » Beekman Transport uit Apeldoorn kiest voor PayHours

Ook Beekman Transport te Apeldoorn heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours.

De keuze voor PayHours voor de ca. 100  voertuigen / 125 medewerkers  betreft:

  • De probleemloze koppeling van PayHours met het connectie platform en devices van ZF / Transics;
  • De registratie van ritdata en activiteiten (uren) en de inzichtelijke ritadministratie;
  • De beproefde totaaloplossing van PayHours met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen , de import en export koppelingen met Afas en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.
  • De forse besparing in tijd en geld.
  • De 24/7 beschikbaarheid in de Cloud.

Over Beekman Transport

Beekman Transport is een ondernemende en innovatieve speler in de logistieke sector, bekend om zijn oplossingen op het gebied van opslag, voorraadbeheer, en value added- & fulfilment diensten. Het bedrijf onderscheidt zich door niet alleen standaardgoederen te vervoeren, maar ook door de capaciteit voor speciaal transport van goederen met buitengewone afmetingen of gewichten. Hun divisie speciaal transport beschikt over een gevarieerd wagenpark met speciale voertuigen die zelfs hijsen mogelijk maken.

Met een centraal gelegen warehouse in Apeldoorn, biedt Beekman Transport dagelijkse ritten naar bestemmingen in Nederland, België en het Duitse Ruhrgebied, waarbij ze direct naar de opgegeven adressen rijden zonder de noodzaak voor overladen via diverse depots. Buiten deze gebieden blijven ze toonaangevend, met diensten in zeevracht, luchtvracht en wegvervoer, waardoor hun dienstverlening letterlijk grenzeloos is.

Daarnaast beschikt Beekman Transport over een modern onderhoudsfaciliteit, inclusief een werkplaats en truckwash, bemand door gekwalificeerde medewerkers. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat hun wagen- en verhuurvloot altijd in topconditie zijn. Bovendien biedt het bedrijf onderhoudsdiensten aan voor externe wagenparken, waarmee ze hun expertise en dienstverlening verder uitbreiden. Beekman Transport staat bekend om zijn uitstekende service, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en zijn vermogen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant, ongeacht de uitdaging.

Over PayHours

  • PayHours garandeert een glashelder en compleet uren proces.
  • PayHours bespaart tijd en kosten en overtreft alle verwachtingen.
  • PayHours is onderscheidend en toonaangevend en blijft zich doorontwikkelen.
  • PayHours 2.0 komt in Q 1 / Q 2 van 2024 beschikbaar en maakt het echte verschil door de User Experience (UX) en Usability anno 2023.
  • PayHours kan na 6 jaar tijd als dé marktleider worden aangeduid.