Bruta Logistiek kiest voor PayHours

Home » Transport » Bruta Logistiek kiest voor PayHours

Ook Brutra Logistiek te Doetinchem heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours.

De keuze van Brutra Logistiek voor PayHours ten behoeve ca. 60 voertuigen / ca. 100 medewerkers betrof:

  • De probleemloze koppeling met het connectie platform en devices van ZF / Transics;
  • De registratie van ritdata en activiteiten (uren) en de inzichtelijke ritadministratie;
  • De beproefde totaaloplossing van PayHours met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows , gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen, de export van de CAO resultaten naar het salarispakket NMBRS, de importkoppeling  vanuit TimeMoto van de uren van het kantoor personeel en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.
  • De forse besparing in tijd en geld.
  • De 24/7 beschikbaarheid in de Cloud.

Over Brutra Logistiek

Brutra Logistiek, actief voor meer dan drie decennia, biedt wereldwijde logistieke oplossingen. Vanuit hun kantoren in Doetinchem en Lysa-nad-Labem voeren ze nationale en internationale transportdiensten uit. Hun expertise omvat tilt-transport, koeltransport, geconditioneerd vervoer, groupage-distributie, en het hanteren van extra lange en brede ladingen. Ook bieden ze wereldwijde distributiediensten aan, aangevuld met warehousing en value logistiek.

Dit bedrijf staat bekend om zijn vermogen om “out of the box” te denken, waarbij flexibiliteit als hun grootste kracht wordt beschouwd. De communicatielijnen tussen Brutra Logistiek en hun klanten zijn kort en direct, wat bijdraagt aan hun toewijding aan een diverse klantenkring. Gedurende de afgelopen drie decennia hebben ze aangetoond dat hun klantgerichte aanpak effectief is.

Service en flexibiliteit zijn fundamentele waarden binnen hun toegewijde team. Dit team werkt met passie en respect, streeft dagelijks naar uitmuntendheid en biedt 24/7 wereldklasse service.

Over PayHours

  • PayHours garandeert een glashelder en compleet uren proces.
  • PayHours bespaart tijd en kosten en overtreft alle verwachtingen.
  • PayHours is onderscheidend en toonaangevend en blijft zich doorontwikkelen.
  • PayHours 2.0 komt in Q 1 van 2024 beschikbaar en maakt het echte verschil door de User Experience (UX) en Usability anno 2023.
  • PayHours kan na 6 jaar tijd als dé marktleider worden aangeduid.