Ook Melle Transport te Bergschenhoek heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours

Home » Transport » Ook Melle Transport te Bergschenhoek heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours

De keuze voor PayHours betrof:

  • De probleemloze communicatie met de boordcomputers en het TX Connect platform van ZF/Transics van waaruit alle activiteiten (uren) worden aangeboden en dus in PayHours worden ingevoerd en verwerkt.
  • De beproefde totaaloplossing van PayHours met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen, export naar AFAS Salaris software en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.

Over Melle Transport

Melle Transport is een modern en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vervoeren van zeecontainers over de weg. Elk van hun klanten is anders en wordt daarom individueel behandeld volgens hun wensen. De missie van Melle Transport is om veilig en snel vervoer te bieden naar de eindbestemming.

Het bedrijf heeft een gemotiveerd team van chauffeurs in dienst die dagelijks transporten uitvoeren met behulp van hun eigen voertuigen. Deze chauffeurs hebben de nodige opleidingen gevolgd om de transporten veilig en efficiënt uit te voeren. Bovendien werkt Melle Transport samen met betrouwbare partners die dezelfde doelen hebben als zij, namelijk de klanttevredenheid maximaliseren.

Melle Transport biedt ook transport van geconditioneerde goederen aan. Hun voertuigen zijn voorzien van Gensets om temperatuurgevoelige producten in een gecontroleerde atmosfeer te vervoeren zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast beschikt het bedrijf over de nodige kennis en certificaten om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Hun chauffeurs zijn vakbekwaam en gecertificeerd voor het vervoer van ADR-goederen en hun voertuigen zijn specifiek gericht op het vervoeren van gevaarlijke stoffen.

Melle Transport heeft momenteel ongeveer 37 voertuigen in gebruik om al hun transporten uit te voeren.

Over PayHours

  • PayHours garandeert een glashelder en compleet uren proces.
  • PayHours bespaart tijd en kosten en overtreft alle verwachtingen.
  • PayHours is onderscheidend en toonaangevend en blijft zich doorontwikkelen.
  • PayHours kan na 6 jaar tijd als dé marktleider worden aangeduid.