Ook Blink kiest voor PayHours

Home » Transport » Ook Blink kiest voor PayHours

Ook BLINK Afval / Milieu heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours in combinatie met HRM NG en PayRoll NG services.

De keuze voor PayHours voor de ca. 125 tot 150 medewerkers betreft:

  • De probleemloze koppeling van PayHours met het connectie platform en devices van Prologa /SAP;
  • De registratie van ritdata en activiteiten (uren) en de inzichtelijke ritadministratie;
  • De beproefde totaaloplossing van PayHours met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen , de diverse integrale HRM Functies plus het chauffeurs / medewerkers Portal, de salaris administratie en – verwerking via de YourSoft PayRoll service en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.
  • De forse besparing in tijd en geld.
  • De 24/7 beschikbaarheid in de Cloud.

Over Blink

“Duurzaam verbindend naar een circulaire economie en een kwalitatief hoogstaande participatieve samenleving.”

Visie

Het bedrijf gelooft dat duurzame publiek-private co-creatie leidt tot het bereiken van hogere, concrete en ambitieuze maatschappelijke en circulaire doelen.

Missie

Blink zet zich in voor het realiseren van de ambities en doelstellingen van de deelnemende gemeenten en PreZero. Het bedrijf ontwikkelt en levert diensten op het gebied van afval- en grondstoffenbeheer, evenals het duurzaam onderhoud van de openbare ruimte, zowel nu als in de toekomst. Als betrouwbare partner streeft Blink ernaar om samen met de deelnemende gemeenten en PreZero effectief afvalbeheerbeleid en duurzame inzet van grondstoffen te realiseren, op een milieubewuste en maatschappelijk verantwoorde manier. Bovendien is het doel van Blink om op dezelfde wijze bij te dragen aan het beheer van de openbare ruimte, waarmee het een substantiële bijdrage levert aan een hoogwaardige leefomgeving en de maatschappelijke aspecten die daarmee gepaard gaan.

Met de ambitie om een verbindende en meedenkende partner te zijn, streeft Blink ernaar zich verder te ontwikkelen als proactieve adviseur met aantoonbare meerwaarde, waarbij intensief gebruik wordt gemaakt van de expertise en faciliteiten die PreZero biedt.

Over PayHours

  • PayHours garandeert een glashelder en compleet uren proces.
  • PayHours bespaart tijd en kosten en overtreft alle verwachtingen.
  • PayHours is onderscheidend en toonaangevend en blijft zich doorontwikkelen.
  • PayHours 2.0 komt in Q 1 / Q2 van 2024 beschikbaar en maakt het echte verschil door de User Experience (UX) en Usability anno 2023.
  • PayHours kan na 6 jaar tijd als dé marktleider worden aangeduid.