Ook Raben Netherlands te Etten-Leur heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software ‘PayHours’

Home » Transport » Ook Raben Netherlands te Etten-Leur heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software ‘PayHours’

“Ook Raben Netherlands te Etten-Leur heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software ‘PayHours’.

De keuze voor ‘PayHours’ betrof:

  • De probleemloze API koppeling met het connectie platform en devices van TIS Bocholt DE ( Telematics for Transport Logistics).
  • De registratie van ritdata en activiteiten (uren) en de inzichtelijke ritadministratie.
  • De beproefde totaaloplossing van PayHours met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen, de export van de CAO resultaten naar het salarispakket LOKET, de export van netto uren op rit-/opdrachtnummer naar BLUJAY , de importkoppeling van Verlof en Ziek mutaties vanuit LOKET en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.
  • De forse besparing in tijd en geld.
  • De 24/7 beschikbaarheid in de Cloud.

Over Raben Group
UW LOGISTIEK PARTNER
STERK IN NEDERLAND & EUROPA

Raben Group is een internationaal logistiek bedrijf dat in 1931 haar oorsprong vond in Winterswijk, Gelderland. Raben staat voor logistieke oplossingen op maat. Met een landelijk netwerk van vier depots en een eigen wagenpark van meer dan 200 voertuigen alleen al in Nederland biedt de Raben Group uitgebreide logistieke diensten aan in de Benelux en op Europese transportmarkt.

Raben Group als geheel heeft 160 eigen vestigingen in 15 landen en is daarmee een van de grootste logistieke bedrijven in Europa. Dankzij een eersteklas wagenpark, een uitgebreid netwerk van vestigingen en ultramoderne magazijnfaciliteiten levert Raben Group logistieke diensten en contractlogistiek op het hoogste kwaliteitsniveau.

Raben Group is de grootste Transport/Logistieke dienstverlener van Europa met ruim 10.000 medewerkers, 15 landen, ruim 150 locaties, 13 miljoen zendingen per jaar, 8.500 voertuigen en 1.200.000 m2 warehouse.

Hun doel is om klanten te dienen volgens hun individuele behoeften en een betrouwbare en competente partner te zijn. Ze onderscheiden zich door hun professionele en individuele benadering van al hun klanten en zijn meer dan een expediteur. Klanten profiteren van een uitgebreide knowhow op het gebied van nationaal en internationaal landtransport, warehousing en contractlogistiek alsmede zee- en luchtvracht en hun unieke drive, die Raben Netherlands al meer dan 90 jaar onderscheidt als eersteklas logistieke dienstverlener!

 

Over PayHours

  • PayHours garandeert een glashelder en compleet uren proces.
  • PayHours bespaart tijd en kosten en overtreft alle verwachtingen.
  • PayHours is onderscheidend en toonaangevend en blijft zich doorontwikkelen.
  • PayHours 2.0 komt in Q4 van 2023 beschikbaar en maakt het echte verschil door de User Experience (UX) en Usability anno 2023.
  • PayHours kan na 6 jaar tijd als dé marktleider worden aangeduid.