Ritmo Logistics Eindhoven kiest voor YourSoft PayHours NG

Home » Transport » Ritmo Logistics Eindhoven kiest voor YourSoft PayHours NG

“Ook Ritmo Logistics te Eindhoven heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft”.

De keuze voor “PayHours NG” betrof:

  • De probleemloze communicatie met het fleetmanagement systeem van Linqo (rijdend personeel) en de tijdregistratie van Easysecure (niet-rijdend personeel)
  • De beproefde totaaloplossing van “PayHours NG” met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen, chauffeurs- / medewerkers Portal, verzuim-/verlof en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.

Over Ritmo Logistics:

Ritmo Logistics is een transport-/logistiek bedrijf dat bestaat sinds 1990. Ritmo Logistics is een toonaangevend Europees logistiek management bedrijf, gevestigd in Eindhoven, heeft ruime ervaring in het beheer van het goederenvervoer. Zij bieden veilig transport, opslag en distributie van uw producten.

In 2015 is RITMO onderdeel geworden van de Bomi Group, een groeiende multinational en marktleider in logistiek en hoogwaardige services voor de Healthcare industrie.  

Ritmo Logistics heeft ca. 45 vrachtwagens en ca. 25 bedrijfsbussen in gebruik.  En zijn er totaal ca. 125 medewerkers.