Samenwerking GPS BUDDY en YourSoft een feit

Home » Transport » Samenwerking GPS BUDDY en YourSoft een feit

Na een periode van afstemming en overleg is GPS Buddy sinds eind juli officieel partner van YourSoft.

GPS Buddy gaat de succesvolle Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software YourSoft “PayHours NG” in de markt zetten als add-on bij haar innovatieve, modulaire, laagdrempelige en breed inzetbare telematica oplossingen.

Via de GPS Buddy add-on “Time sheet” communiceert “PayHours NG” feilloos en integreert alle soorten activiteiten die bij een voertuig / chauffeur van toepassing zijn.

Deze ritdata vormt de basis voor registratie en berekening van de bruto naar de netto te verlonen uren via “PayHours NG”.

Ook de eventuele vergoedingen aan de medewerkers lopen hierin mee.

Niet enkel de TLN Uren CAO maar ook (te combineren) bedrijfseigen Uren CAO’s worden door “PayHours NG” ondersteund. Ook bedrijfsspecifieke afspraken en normeringen.

Deze praktische en kostenbesparende totaal oplossing is geschikt voor transport-/koeriers en alle andere vervoerbedrijven van 10 tot 2.500 voertuigen.

Over GPS BUDDY

PIONIERS SINDS 2003. GPS-Buddy is pionier op het gebied van Fleet Management & Asset Tracking systemen. In 2003 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende en florerende organisatie. Meer dan 2000 bedrijven in Transport & Logistiek, Bouw en Infra hebben wij als klant mogen verwelkomen met bij elkaar meer dan 52.000 voertuigen en assets uitgerust met onze systemen.