“Transport van Aperen kiest voor Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft” ”.

Home » Transport » “Transport van Aperen kiest voor Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft” ”.

“Ook Transport van Aperen (Wuustwezel) heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft” ”.

De keuze voor “PayHours NG” betrof:

  • De probleemloze communicatie met de boordcomputers en het Co-driver Weboffice platform van Addsecure van waaruit alle activiteiten (uren) worden aangeboden en dus in “PayHours NG” worden ingevoerd.
  • De beproefde totaaloplossing van “PayHours NG” met de Belgische CAO / koppeling Sociaal Secretariaat (SD Works), de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO Uren berekeningen  en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.

Over Transport van Aperen (Wuustwezel)

Sinds 1951 verzorgt Transport van  Aperen te Wuustwezel als zelfstandig familiebedrijf transport / logistieke diensten door geheel Europa. Dankzij de jarenlange ervaring en een kwaliteitsvolle service, kende Transport Van Aperen een blijvende groei. Het familiale karakter van het bedrijf staat garant voor flexibiliteit en een persoonlijk contact met de klant.  In 2001 kwam ook Transport Deckers bvba in handen van de familie Van Aperen, gevolgd in 2009 door de firma Couwels & Co, specialist in expeditie en transport van en naar Zwitserland.

De grote opslagruimte in combinatie met een uitgebreid wagenpark van trekkers in mega uitvoering met grote vervoercapaciteit, allen bestuurd door Belgische chauffeurs met jaren anciënniteit bij de firma, maakt van Transport Van Aperen al jaren de meest betrouwbare partner voor het wegtransport van al uw vrachten uit binnen- en buitenland!

  • Nationaal Transport
  • Internationaal Transport
  • Tractie
  • Vrachtvervoer
  • Warehousing