Van Duijn Transport heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft”.

Home » Transport » Van Duijn Transport heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft”.

Ook Van Duijn Transport te De Lier heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “PayHours NG” van “YourSoft”.

De keuze voor “PayHours NG” betrof:

  • De probleemloze communicatie met de boordcomputers en het Co-driver Weboffice platform van Addsecure van waaruit alle activiteiten (uren) worden aangeboden en dus in “PayHours NG” worden ingevoerd.
  • De beproefde totaaloplossing van “PayHours NG” met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen, im- en exports naar Afas software en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.
  • Ook de verwerking van de Engelse en Finse Uren CAO (Regelgevingen)

Over Van DuijnTransport:

Van Duijn Transport is al sinds 1946 actief op de weg. In die tijd is er veel veranderd. Maar wat niet is veranderd is het belang van transport, zeker in onze sector met verse, gekoelde en diepvriesproducten. Het moet snel, efficiënt en betrouwbaar. Precies de combinatie waar we al driekwart eeuw om bekend staan. En waar we nog elke dag aan optimalisatie werken

Van Duijn Transport is een bedrijf dat z’n werk gewoon goed doet. Een bedrijf van mensen die er plezier in hebben om opdrachtgevers ook bij complexe of acute vragen direct verder te helpen. Een bedrijf met materieel dat altijd in optimale staat van onderhoud verkeert. En faciliteiten voor opslag en overslag op drie centrale locaties, waardoor we ook als logistiek verlengstuk van uw eigen organisatie kunnen fungeren. Voor AGF-producten die van buiten de Europese Unie komen, fungeren we bovendien als Border Inspection Point. Zodat zij u als opdrachtgever van A naar B compleet kunnen ontzorgen.

De markten zijn afgebakend tot een aantal Europese landen: Nederland, België, Engeland, Noorwegen, Finland en Frankrijk. Binnen die regio vervoeren we alles wat gekoeld of diepgevroren naar de eindbestemming moet. Op 24/7 basis, dus ook ‘s nachts en op zon- en feestdagen.

Van DuijnTransport heeft ca. 160 vrachtwagens in gebruik.