Van Rooijen Logistiek kiest voor PayHours

Home » Transport » Van Rooijen Logistiek kiest voor PayHours

Ook Van Rooijen Logistiek te Eindhoven heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours.

De keuze door Van Rooijen Logistiek voor “PayHours” voor de ca. 230 voertuigen en 600 medewerkers  betreft:

 1. De probleemloze koppeling van “PayHours” met GPS Time voor de Uren import;
 2. De registratie van ritdata en activiteiten (uren) en de inzichtelijke ritadministratie;
 3. De beproefde totaaloplossing van PayHours met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen.
 4. De import ( API koppeling) van dienstverbanden vanuit Afas;
 5. De import ( API koppeling) van werkroosters vanuit Afas;
 6. De import ( API koppeling) van verlof-/ziekmutaties  vanuit Afas;
 7. De export ( API koppeling) salaris mutaties vanuit Payhours aan Afas;
 8. De vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden;
 9. De forse besparing in tijd en geld;
 10. De 24/7 beschikbaarheid in de Cloud.

  Over Van Rooijen Logistiek

  Van Rooijen Logistiek is een familiebedrijf opgericht in 1947, dat dagelijks geleid wordt door de 3e generatie in de vorm van twee directeur eigenaren. Onze visie is om de beste kwaliteit te leveren en te streven naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Het onderscheidend vermogen is dan ook onze persoonlijke aanpak van zaken waarbij de eisen en wensen van onze opdrachtgevers voorop staan.

  Ons werkgebied is voornamelijk de Benelux en de sector waar we vooral actief zijn is de Fast Moving Consumer Goods, zoals food en zoetwaren, personal care products, consumer electronics, farmaceutische producten, cosmetica en displays.

  Door de mogelijkheid van warehousing en transport en Value Added Services kunnen wij onze klanten bedienen volgens het one-stop shopping principe.

  We realiseren dit met ca. 600 Van Rooijen Logistiek medewerkers en 230 eigen trekkende eenheden in een continue dienst. In Eindhoven en Turnhout beschikken we over moderne conventionele alsook geconditioneerde public warehouses, waar opslag, order-pick en Value Added Service activiteiten uitgevoerd worden. Onze totale ruimte voor warehouse, VAS en crossdock-activiteiten bedraagt ruim 140.000 m² en deze ruimte is uitermate geschikt voor de opslag van food, pharma, personal care en elektronica.

  Onze eigen railterminal stelt ons in staat om dagelijks containers per spoor van en naar de havens in Rotterdam te verzenden, waardoor congestie over de weg vermeden wordt. De combinatie van multimodaal vervoer en de strategische ligging t.o.v. het vliegveld maakt de site in Eindhoven uniek.

  Van Rooijen Logistiek staat voor: kennis, functionaliteit, effectiviteit, flexibiliteit, collegialiteit, snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Wij stellen het op prijs als wij ook U in de toekomst tot onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers mogen rekenen.

  Over PayHours

  • PayHours garandeert een glashelder en compleet uren proces.
  • PayHours bespaart tijd en kosten en overtreft alle verwachtingen.
  • PayHours is onderscheidend en toonaangevend en blijft zich doorontwikkelen.
  • PayHours 2.0 komt in Q 4 van 2024 beschikbaar en maakt het echte verschil door de User Experience (UX) en Usability anno 2023.
  • PayHours kan na 6,5 jaar tijd als dé marktleider worden aangeduid.