Wetra Transport kiest ook voor PayHours

Home » Transport » Wetra Transport kiest ook voor PayHours

Ook Wetra Transport en Logistiek te Nieuw Amsterdam heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software PayHours.

De keuze voor PayHours voor de ca. 50  voertuigen / 70  medewerkers  betreft:

  • De probleemloze koppeling van PayHours met het connectie platform en devices van AddSecure;
  • De registratie van ritdata en activiteiten (uren) en de inzichtelijke ritadministratie;
  • De beproefde totaaloplossing van PayHours met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO berekeningen , de import en export koppelingen met Afas en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.
  • De forse besparing in tijd en geld.
  • De 24/7 beschikbaarheid in de Cloud.

Over Wetra EDC Transport & Logistiek

Wetra EDC, gevestigd in Nieuw-Amsterdam nabij de A37, is een flexibel transportbedrijf dat gespecialiseerd is in uiteenlopende logistieke diensten. Dankzij de platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen, kunnen klanten rekenen op snelle tracering en efficiënte afhandeling van hun zendingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder opslag, distributie, en koeriersdiensten, met de belofte van levering binnen 24 uur door heel Europa.

De palletvervoerservice van Wetra EDC verzorgt dagelijks transporten door heel Nederland, terwijl hun koeriersdiensten zich uitstrekken over geheel Europa. Daarnaast heeft het bedrijf een sterke aanwezigheid in de Benelux-regio, met een uitgebreid distributienetwerk.

Een unieke dienst van Wetra EDC is hun reclamevoering, waarbij klanten de mogelijkheid hebben om hun bedrijfsnaam op moderne wijze te promoten via reclame op de trailers van Wetra EDC. Deze service biedt een innovatieve manier voor bedrijven om zichtbaarheid en merkbewustzijn te vergroten tijdens het transport van hun goederen. Wetra EDC’s strategische locatie aan de A37 zorgt bovendien voor snelle en efficiënte verbindingen met Noord- en Oost-Europa, wat bijdraagt aan hun vermogen om een breed scala aan logistieke behoeften te vervullen.

Over PayHours

  • PayHours garandeert een glashelder en compleet uren proces.
  • PayHours bespaart tijd en kosten en overtreft alle verwachtingen.
  • PayHours is onderscheidend en toonaangevend en blijft zich doorontwikkelen.
  • PayHours 2.0 komt in Q 1 / Q 2 van 2024 beschikbaar en maakt het echte verschil door de User Experience (UX) en Usability anno 2023.
  • PayHours kan na 6 jaar tijd als dé marktleider worden aangeduid.