WTG Logistics te Emmen heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “TX-Social-NL”  ic “PayHours NG”.

Home » Transport » WTG Logistics te Emmen heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “TX-Social-NL”  ic “PayHours NG”.

Ook WTG Logistics te Emmen heeft gekozen voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop software “TX-Social-NL”  ic “PayHours NG”.

”TX-Social-NL” is het Wabco/transics white label product van “PayHours NG”.

De keuze voor “TX-Social-NL” ic. “PayHours NG” betrof:

  • De probleemloze communicatie met de boordcomputers en het TX-Connect platform van Wabco / Transics  van waaruit alle activiteiten (uren) worden aangeboden en dus in “PayHours NG” worden ingevoerd.
  • De beproefde totaaloplossing van “TX-Social-NL” ic “PayHours NG” met de uitgebreide functionaliteiten, zoals workflows, gerelateerde homepage taken en pro-actieve signaleringen, snelle en handige zoekfuncties, ritcontrole administratie, bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen, CAO Uren berekeningen, export naar salaris administratie en de vele andere praktische (ook doorgroei) mogelijkheden.

Over WTG LOGISTICS:

WTG Logistics, opgericht in 1980, is gevestigd in Emmen.

WTG Logistics houdt zich als zelfstandig transporteur bezig met het geconditioneerde vervoer voornamelijk gericht op Groenten en Fruit. WTG Logistics laadt dagelijks bij tuinders en AGF Veilingen in geheel Nederland en België. Via het geconditioneerde DC te Emmen worden de producten naar de afnemers in voornamelijk Duitsland en Scandinavië op de gewenste tijd en plaats afgeleverd.

De bundeling van commerciële en logistieke activiteiten zien zij als toegevoegde waarde. Daarbij vinden zij het belangrijk om hun klanten het beste te woord kunnen staan in de eigen taal. Het commerciële team bestaat dan ook uit medewerkers die naast het Nederlands, ook het Engels, Duits, Deens, Zweeds en Pools uitstekend beheersen. Persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit staan hoog in het vaandel.WTG Logistcis beschikt over maar liefst 20.000 m³ opslag met volledig gekoelde zone.

WTG Logistics heeft ca. 20 voertuigen in gebruik.