Human Resource Management Software

Home » Kennisbank » Human Resource Management Software

Wat is Human Resource Management Software?

HRM software, beter bekend als Human Resource Management software, ondersteunt de HRM processen binnen een bedrijf. Human Resource Management software is de verzamelnaam voor alle soorten software die zijn ontwikkeld om de HR afdeling te ondersteunen. Deze software is vaak speciaal ontwikkeld om HRM processen te automatiseren. Binnen de Human Resource Management software wordt er onderscheid gemaakt in verschillende HRM Software, zoals software die speciaal zijn ontwikkelt om de HR processen te ondersteunen zoals automatische vakantie- of verlof aanvragen, maar ook salarisadministratie software. Dankzij HRM software kunnen personeelszaken efficiënt geregeld worden. 

Human Resource Management Software systeem: HRM NG.

Het HRM Software systeem dat YourSoft speciaal heeft ontwikkelt voor HR afdelingen van bedrijven is HRM NG. De software voorziet de HR afdeling in alle functionaliteiten wat van eigentijdse HR software verwacht mag worden. Bovendien is de HRM software altijd en overal beschikbaar via de smartphone, tablet, notebook of desktop. HRM NG biedt ondersteuning bij alle HR processen. Het is een snelle en kosteneffectieve software en het is een alles-in-een tool voor de HR afdeling.

HRM NG bevat uiteraard ook een uitgebreide, moderne en praktische Employee Self Services (ESS). Zo kan je bijvoorbeeld via je persoonlijke Webportal naar je eigen personalia, je eigen loonstrook, je eigen verzuim/verlof, het aanvragen van verzuim/verlof, je eigen (mail)correspondentie en dossiers etc, etc. De andere NG software producten zijn “integraal” toe te voegen aan HRM NG, zodat u voor uw organisatie de gewenste set bedrijfssoftware kunt samenstellen en in gebruik nemen.

Salaris administratie systeem: PayRoll NG.

PayRoll NG is een salarisadministratie software. Het is een eenvoudige salarisadministratie systeem dat beschikt over de meeste cao’s. Door PayRoll NG te integreren met HRM NG maak je het softwarepakket compleet voor effectief personeelsmanagement. YourSoft biedt met de loon- en salarisadministratie software PayRoll NG en de HRM software HRM NG de meest moderne, complete en gebruiksvriendelijke software oplossing tegen zeer concurrerende prijzen.

Bij YourSoft is er ook een mogelijkheid om uw salarisverwerking en administratieve handelingen uit te besteden. YourSoft heeft vakkundige salarisadministrateurs in eigen gelederen die u kunnen ontzorgen van alle processen die te maken hebben met de gehele salarisadministratie, de wet- en regelgeving, de loonstroken en het jaarwerk. Dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs per loonstrook per periode.

We informeren u graag over onze software oplossing voor HRM en Payroll processen en denken graag met u mee voor een oplossing op maat.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?

Korte vraag?