Salarisadministratie software

Home » Kennisbank » Salarisadministratie software

Salarisadministratie software, wat houdt het in?

Salarisadministratie software, ook wel loon salarissoftware of loon administratie software genoemd, automatiseert het beheer en de verwerking van het loon van werknemers. Premies, bonussen, vakantieopbouw, uitkeringen, overuren, uitkeringen en verschillende premies, zoals AOW, kunnen allemaal bijgehouden en verwerkt worden met salarisadministratie software. De loon salarissoftware kan geïntegreerd worden met HR software, urenregistratie software en personeelsbeheer software (Bij Yoursoft is dat HRM NG en PayHours NG).

 

Wat is salarisadministratie?

Salarisadministratie is een onderdeel van de personeelsadministratie. Het bestaat uit verschillende formulieren en berekeningen, die nodig zijn bij het loon en om de verschuldigde bedragen te berekenen. Voor salaris administratie moet je een aantal zaken bewaren, zoals verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen en door de werknemer afgegeven bonnetjes en kaartjes wanneer zij onkostenvergoeding krijgen voor het reizen met het openbaar vervoer. Ook beloningen moeten worden geadministreerd, zoals afdrachtverminderingen, eindheffingen, verstrekkingen en carpool vervoersregeling, etc. Alle salarisadministratie moet zeven jaar bewaard worden. Het kost veel tijd om alle formulieren handmatig te maken en invullen. Daarom is salaris administratie software een handige oplossing. Met salarisadministratie software worden de administratie werkzaamheden voor het grootste gedeelte geautomatiseerd.

 

PayRoll NG

PayRoll NG is een salaris administratie software ontwikkelt door YourSoft. Het is een eenvoudige loon salarissoftware, het beschikt over de meeste CAO’s en het is een snelle en kosteneffectieve software. Het verzamelen van de juiste werknemers documenten, het bijhouden van de administratie, heffingen en belastingen en ervoor zorgen dat u alles correct berekent kan tijdrovend zijn. Bovendien is de kans aanwezig dat u een rekenfout maakt. Handmatige loonadministratie is al helemaal riskant. Met de loon salarissoftware Payroll NG beheert u op een efficiënte manier de betaling van uw werknemers door het eenvoudig te maken om directe stortingen te doen, loonbelasting in te houden en de gegevens nauwkeurig bij te houden (zodat u geen boetes ontvangt). Met de loon salarissoftware PayRoll NG kunt u ervoor kiezen om de salarisadministratie zelf te verwerken in de software of dit uit te besteden aan YourSoft.

 

All-in-one oplossing

Op zoek naar een all-in-one oplossing voor een effectief personeelsmanagement? PayRoll NG kan geïntegreerd worden met de HRM software HRM NG.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?

Korte vraag?