Signaleren

Home » Kennisbank » Signaleren

Signaleren met PayHours: essentieel voor efficiënt urenbeheer in de transportsector

In de snel veranderende transportsector is efficiënt beheer van chauffeursuren cruciaal, niet alleen om te voldoen aan regelgeving, maar ook om transparantie te bieden aan klanten die steeds vaker een verklaring van de gewerkte uren verlangen. Hier komt PayHours om de hoek kijken, een innovatief systeem dat nauwkeurigheid en helderheid in het urenbeheer brengt. Dit systeem maakt het mogelijk om specifieke bedrijfssignaleringen in te richten die cruciaal zijn voor een soepele bedrijfsvoering. Deze software is niet alleen een krachtig hulpmiddel voor het verlonen van de uren van chauffeurs, maar ook van kantoor- of magazijnpersoneel. Een van de kernfuncties van PayHours is de mogelijkheid tot ritcontrole, een essentiële feature die bijdraagt aan de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de verwerkte data.

PayHours loont altijd.

R

Efficiënt van bruto naar netto te verlonen uren en CAO vergoedingen

R

Op basis van TLN CAO en andere CAO's (ook buitenlandse)

R

Ook bedrijfsspecifieke regelingen en normeringen

R

Optioneel: ook geïntegreerde loonstrook berekeningen via de eigen PayRoll software

R

PayHours biedt beduidend meer dan alle andere vergelijkbare oplossingen

PayHours is de onbetwiste (onafhankelijke) marktleider

Wat is signaleren?

Signaleren in de context van urencontrole houdt in dat je actief zoekt naar afwijkingen in de geregistreerde uren van chauffeurs. Met behulp van PayHours kun je efficiënt signaleringen instellen voor zaken als verlopende rijbewijzen, ongeaccordeerde uren, en andere afwijkende situaties die invloed kunnen hebben op de bedrijfsvoering en loonadministratie. Deze signaleringen zijn essentieel; ze zorgen ervoor dat je snel kunt handelen en correcties kunt toepassen waar nodig. Management by exception.

De rol van signaleren in PayHours

PayHours integreert naadloos met boordcomputers, die als voedingsbron voor de uren verloning software dienen. Deze integratie zorgt ervoor dat alle geregistreerde uren direct beschikbaar zijn in PayHours, waar ze overzichtelijk gecontroleerd kunnen worden. Door deze directe koppeling met de boordcomputer kan PayHours effectieve en nauwkeurige signaleringen leveren die helpen om de loonadministratie te stroomlijnen en te normeren.

casemanagement software

Hoe werkt signaleren in PayHours?

Na het inloggen biedt PayHours je een actiegedreven dashboard waar alle belangrijke signaleringen direct zichtbaar zijn. Dit dashboard functioneert als het centrale punt voor het beheren van ritcontrole, normeringen en uiteindelijk de loonstrook. Signaleringen in PayHours zijn configureerbaar en kunnen op maat worden ingesteld om aan specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Hierdoor is het signaleren niet alleen een geautomatiseerd proces maar biedt het ook ruimte voor handmatige controles op basis van ingestelde configuraties. Zo ziet de één bijvoorbeeld dat er een nieuwe medewerker is toegevoegd en de ander dat er bij een medewerker het rijbewijs volgende maand zal verlopen.

Implementatie en integratie van PayHours

De implementatie van PayHours begint met een adviesgesprek om de specifieke behoeften van jouw transportbedrijf te begrijpen. Vervolgens wordt PayHours naast het huidige systeem geïmplementeerd, vaak beginnend met een proefperiode van enkele maanden. Dit stelt je in staat om de functionaliteit en de toegevoegde waarde van het systeem grondig te evalueren voordat je volledig naar het nieuwe systeem overstapt. In de praktijk zien we dat chauffeurs en kantoorpersoneel het fijn vindt om het verschil of juist de overeenkomst tussen beide systemen te tonen. 

Waarom kiezen voor PayHours?

Met PayHours ben je verzekerd van een systeem dat niet alleen de uren nauwkeurig registreert en controleert, maar ook krachtige tools biedt voor het signaleren van belangrijke zaken die directe aandacht vereisen. Dit maakt het systeem niet alleen een tool voor naleving van regelgeving, maar ook een strategische partner in bedrijfsefficiëntie.

Geïnteresseerd?

Ben je klaar om de controle over je transporturen naar een hoger niveau te tillen? Vraag een demo aan of neem contact op om meer te leren over hoe PayHours je kan helpen met efficiënte urencontrole en geavanceerde signaleringen. Verzeker jezelf vandaag nog van een gestroomlijnde, transparante en conform de regelgeving werkende transportonderneming met PayHours.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?

Korte vraag?