Loon salarissoftware.

  • Schaalbare software oplossing voor werkgevers via PayRoll NG

  • Gebruiksvriendelijke software voor correcte loonstroken

  • Eenvoudige integratie met PayHours NG en PayHours NG Retail

  • Snelle en kosteneffectieve software

Loon salarissoftware

Neemt het verwerken van de loon salarisadministratie veel tijd en moeite in beslag? Met de loon salarissoftware van PayRoll NG kunnen we veel processen rondom het uitbetalen van werknemers, alsmede de volledige salarisadministratie eenvoudig automatiseren. Dat levert niet alleen winst op in tijd en geld, maar voorkomt ook nog eens de kans op fouten. En daar heeft u als werkgever behoefte aan. Wat u namelijk wilt is dat uw werknemers altijd de correcte loonstrook krijgen, en daar niet naar om hoeven te kijken. Ervaar het gemak van onze loon salarissoftware PayRoll NG.

Loonsalarissoftware op computerscherm

Betrouwbaarheid voorop

Uw onderneming wil natuurlijk snel inspelen op de steeds veranderende eisen van de wet- en regelgevingen. Voorkom boetes door PayRoll NG loon salarissoftware te gebruiken die de zekerheid van compliance biedt. Zo heeft u tijd vrij voor de primaire taken van uw onderneming. 

Loon salarissoftware die meedenkt

PayRoll NG is volledig in te richten naar uw bedrijfsspecifieke eigenschappen en naar de gemaakte afspraken met uw werknemers. Efficiënt en gebruiksvriendelijk. Alle regelingen, percentages en premies van alle ruim 200 Nederlandse beroepsgroepen zijn configureerbaar. Dit geldt ook voor franchise-bedragen, maximale premiegrondslagen, leeftijdsgrenzen, premiegrondslagen en meer. 

PayRoll NG denkt bovendien met u mee, door een logische opbouw van de schermen. U heeft makkelijk inzicht en overzicht en de PayRoll NG software helpt als het ware mee met de invoer van gegevens ten behoeve van de loonberekeningen. PayRoll NG is dan ook uw assistent salarisadministrateur en geeft u meldingen en signaleringen bij mogelijke deviaties. 

Wenst u uw salarisverwerking toch uit te besteden, dan kunt u terecht bij YourSoft PayRoll services tegen zeer concurrerende prijzen.

Loon Salarissoftware in gebruik

Salarisadministratie software van YourSoft

De loon salarissoftware van YourSoft is te gebruiken door iedereen. PayRoll NG is de Nieuwe Generatie software met een dusdanige opzet dat het zelf verwerken van de salarisadministratie zeer eenvoudige handelingen zijn. De Nieuwe Generatie bedrijfssoftware is niet Web-enabled maar volledig Webbased. De journaalposten van PayRoll NG zijn gemakkelijk te koppelen met verschillende financiële software pakketten, zoals van Exact, Afas, Account View en Unit 4. Daarnaast is onze PayRoll NG software gemakkelijk te combineren met onze andere software, waaronder PayHours NG waardoor de verloning van uw medewerker en de uitbetaling hiervan eenvoudige handelingen zijn.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?