Verloning.

Wat is verloning?

Verloning is het proces waarbij salaris wordt uitbetaald aan medewerkers in ruil voor hun inzet binnen het bedrijf. Verloning doelt op het praktische gedeelte van uitbetalen en houdt hierbij rekening met de juiste betaling voor uw medewerkers. Hierbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met:

 • Het arbeidsverleden
 • De woonlocatie
 • De werkervaring in de functie
 • Regelmatig wijzigende cao en wetten

Het correct toepassen van al deze regels en cao’s kan een tijdrovende klus zijn. Daarom bieden PayHours NG en PayHours NG Retail dé oplossing. Hiermee is verloning eenvoudig geregeld. Deze software is uw steun voor het verwerken van geregistreerde uren gegevens en het vertalen daarvan naar de te verlonen uren voor de vergoeding van uw medewerkers. Dit is van toepassing voor meerdere branches, zoals de retail- en de transportsector.

Verloning software

Door middel van communicatie met een boordcomputer of een tijdsregistratiesysteem leggen wij een connectie met de bijbehorende vergoeding voor uw medewerkers. Hierbij wordt bij de te verlonen uren en de bijbehorende vergoeding rekening gehouden met de actuele cao’s en wetten. PayHours NG is er voor bedrijven in diverse branches die op efficiënte manier de vergoeding voor medewerkers willen berekenen. Daarnaast bieden we ook PayHours NG retail aan, speciaal voor de retail branche zoals de naam al doet vermoeden. Verloning van uw medewerkers is niet eerder zo overzichtelijk geweest.

Payroll

De uitbetaling van de te verlonen uren die via PayHours NG software is berekend kan middels onze PayRoll NG software worden geregeld. Onze PayRoll NG software heeft een dusdanige opzet dat het zelf verwerken van de salarisadministratie eenvoudige handelingen zijn. Het verschil tussen onze PayRoll NG software en de PayHours NG software zit hem specifiek in het laatste gedeelte van de uitbetaling. Onze PayHours NG berekent de netto uren en middels onze PayRoll NG software is de loonberekening en de uitbetaling eenvoudig geregeld.

Makkelijk te koppelen.

Om zorgeloos te verlonen bieden wij een naadloze integratie aan met onze eigen PayRoll NG software en verschillende derden partijen waamee onze software koppelt:

 • Nmbrs
 • ADP
 • Afas
 • Loon salarisadministratie
 • Exact
 • Loket.nl
 • SALAR software

Verloning voor de Transportsector

In de transportsector is het verplicht om na een bepaalde tijd te stoppen en pauze te nemen om vervolgens weer verder te mogen rijden. Tijdens dat een medewerker onderweg is komt het voor dat er een extra stop moet worden ingelast, om bijvoorbeeld te tanken. Zo zijn er vele andere specifieke situaties.

Middels de gegevens in de boordcomputer kunnen wij met onze PayHours NG software precies zien hoeveel tijd uw medewerker effectief voor u heeft gewerkt. Om vervolgens de bijbehorende verloning op basis van de gewerkte uren in combinatie met en rekening houdend met overige factoren zoals de huidige cao’s (van meerdere landen) en diverse regelgevingen te berekenen. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerker altijd het juiste bedrag krijgt uitbetaald.

Verlonen Retail

Als retail ondernemer houdt u zich vanzelfsprekend bezig met zaken die ertoe doen. Een onderdeel daarvan is ook het voeren van een efficiënte salarisadministratie. Specifiek voor bedrijven in de retail branche biedt YourSoft met PayHours NG Retail de oplossing voor het verwerken van de uren uit uw tijdregistratiesysteem alsmede de vertaling van deze uren naar de te verlonen uren en vergoedingen van uw medewerkers. Dit is van toepassing door uw gehele bedrijf, van kassamedewerkers tot magazijnbediendes en kantoormedewerkers.

Verlonen Sociale Werkvoorzieningen

In Nederland is de wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht complex. Het komt regelmatig voor dat de wetgeving verandert en daarmee ook het verloningsproces. Bij het verloningsproces van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijg je met heel wat regels te maken.

Al deze verschillende regels, waaronder ook de Ambtelijke CAO, kunnen voor u geconfigureerd worden binnen onze software Payroll NG waardoor u volledig ontzorgd wordt voor wat betreft de verloning van uw medewerkers. Onze verloningssoftware Payroll NG bespaart u veel administratieve rompslomp.

Meer informatie of een vrijblijvende demo?

Bel naar +31 (0)78 6 202 804 of stuur een e-mail naar sales@yoursoft.nl

Onze klanten waarderen ons met een 8,8 gemiddeld

Transportbedrijf te Lochem: "De support en help-desk waarderen wij met het cijfer 9, wij worden altijd correct en goed te woord gestaan. We zijn dus tevreden en jullie consultants zijn toppers”

Korte vraag?